Muropaketti.com

  Oletko huomannut: Yhteen Avengers: Infinity Warin ikuisuuskiveen ei koskettu fyysisesti kertaakaan

  Oletko huomannut: Yhteen Avengers: Infinity Warin ikuisuuskiveen ei koskettu fyysisesti kertaakaan


  Tarkkasilmäinen Marvel-fani on tehnyt mielenkiintoisen havainnon Avengers: Infinity Warista. Kuten jokainen tynnyrin ulkopuolella viime vuodet elänyt Muropaketin lukija varmasti tietää, Avengers: Infinity Warissa Thanos (Josh Brolin) pyrkii saamaan...

  Tarkkasilmäinen Marvel-fani on tehnyt mielenkiintoisen havainnon Avengers: Infinity Warista.

  Kuten jokainen tynnyrin ulkopuolella viime vuodet elänyt Muropaketin lukija varmasti tietää, Avengers: Infinity Warissa Thanos (Josh Brolin) pyrkii saamaan haltuunsa myyttiset ikuisuuskivet, yhdistämään ne ikuisuuden rautahanskaan ja pyyhkimään puolet maailmankaikkeuden elävistä olennoista pois.

  Merkittävä osa elokuvan juonta on se, miten Thanos saa eri kivet haltuunsa.

  Nyt CBR-sivusto uutisoi havainnosta, ettei Tohtori Oudon hallitsemaan aikakiveen kosketa Infinity Warissa kertaakaan fyysisesti:

  Voiko tässä piillä vihje siitä, mitä Avengers: Endgamessa tapahtuu?

  Marvel-fanit ovat vakuuttuneita siitä, että nähtyään supersankareiden ja Thanoksen välisen taistelun kaikki eri vaihtoehdot, Doctor Strange seuraa Infinity Warissa suunnitelmaa, jota hän ei voi muille hahmoille paljastaa. Ensi keväänä selviää, liittyykö kaikki jotenkin aikakiveen vai onko CBR:n uutisoima yksityiskohta vain visuaalinen kikka tai jotain muuta vähäpätöistä…

  Avengers: Endgame saapuu Suomen elokuvateattereihin tällä tietoa huhtikuun lopulla. Elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin hiljattain.

  Lenovo julkisti maailman ensimmäisen 12 gigatavun keskusmuistilla varustetun älypuhelimen

  Lenovo julkisti maailman ensimmäisen 12 gigatavun keskusmuistilla varustetun älypuhelimen


  Lenovo on esitellyt ensimmäisenä maailmassa jopa 12 gigatavun keskusmuistilla varustetun Z5 Pro GT -puhelimen. Lenovo Z5 Pro GT edustaa muiltakin ominaisuuksiltaan lippulaivaluokan huippua. Älypuhelimessa on uusin Snapdragon 855 -suoritin ja...

  Lenovo on esitellyt ensimmäisenä maailmassa jopa 12 gigatavun keskusmuistilla varustetun Z5 Pro GT -puhelimen.

  Lenovo Z5 Pro GT edustaa muiltakin ominaisuuksiltaan lippulaivaluokan huippua. Älypuhelimessa on uusin Snapdragon 855 -suoritin ja HDR10-teknologiaa tukeva 2340 x 1080 -resoluutioinen 6,39-tuumainen näyttö, kertoo My Smart Price.

  Jopa 12 gigatavun keskusmuistin lisäksi Lenovo Z5 Pro GT:ssä on parhaimmillaan 512 gigatavua keskusmuistia. Puhelimen takapuolelta löytyy 24 + 16 megapikselin kaksoiskamera, kun taas etupuolella oleva kaksoiskamera toimii 6 + 8 megapikselin erottelukyvyllä. Akun kapasiteetti on 3350 milliampeerituntia. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 8.1 Oreo.

  Edullisin 6/128 gigatavun malli maksaa 2698 yuania eli noin 350 euroa. Kallein 12/512 gigatavun malli on  puolestaan hinnaltaan noin 560 euroa. Ainakin toistaiseksi laitetta myydään vain Kiinassa, jossa sen myynti alkaa tammikuussa.

  Z5 Pro GT:n lisäksi Lenovo esitteli myös 6,3-tuumaisen Z5s -mallin, joka tarjoaa Snapdragon 710 -suorittimen, 16 + 8 + 5 megapikselin kolmoiskameran ja parhaimmillaan 6/128 gigatavua muistia noin 1600 yuanin eli 200 euron hintaan.

  Forbes-lehti listasi USA:n 10 rikkainta julkkista – Listan kärjessä Star Wars -legenda, miljardeja dollareita edellä muista

  Forbes-lehti listasi USA:n 10 rikkainta julkkista – Listan kärjessä Star Wars -legenda, miljardeja dollareita edellä muista


  Forbes-lehti on listannut Pohjois-Amerikan kuuluisuuksista rikkaimmat. Tiistaina Forbesin sivuilla julkaistun TOP 10 -listan (tai TOP 8 -listan, koska viidennellä ja yhdeksännellä sijalla on kaksi julkimoa) kärjestä löytyy Star Warsin isä George...

  Forbes-lehti on listannut Pohjois-Amerikan kuuluisuuksista rikkaimmat.

  Tiistaina Forbesin sivuilla julkaistun TOP 10 -listan (tai TOP 8 -listan, koska viidennellä ja yhdeksännellä sijalla on kaksi julkimoa) kärjestä löytyy Star Warsin isä George Lucas. Hänen nettovarallisuudeksi on arvioitu peräti 5,4 miljardia dollaria. Ero toiseksi nousseeseen Steven Spielbergiin on melkein kaksi miljardia dollaria. Kolmanneksi ylsi viihdemoguli Oprah Winfrey 2,8 miljardilla dollarilla.

  George Lucasin pankkitilin täytteestä leijonanosa on tietenkin peräisin vuodelta 2012. Tuolloin Lucas myös Lucasfilmin Disneylle miljardien dollarien kaupalla.

  Kokonaisuudessaan Forbesin lista näyttää tältä:

  1. George Lucas
  Nettovarallisuus: 5,4 miljardia dollaria

  2. Steven Spielberg
  Nettovarallisuus: 3,7 miljardia dollaria

  3. Oprah Winfrey
  Nettovarallisuus: 2,8 miljardia dollaria

  4. Michael Jordan
  Nettovarallisuus: 1,7 miljardia dollaria

  5. Jay-Z ja Kylie Jenner
  Nettovarallisuus: 900 miljoonaa dollaria

  6. David Copperfield
  Nettovarallisuus: 875 miljoonaa dollaria

  7. Sean ”Diddy” Combs
  Nettovarallisuus: 825 miljoonaa dollaria

  8. Tiger Woods & James Patterson
  Nettovarallisuus: 800 miljoonaa dollaria

  Nyt myös Xboxilla pelaavat voivat tarkistaa vuoden aikana kertyneet pelitunnit ja erilaiset saavutukset

  Nyt myös Xboxilla pelaavat voivat tarkistaa vuoden aikana kertyneet pelitunnit ja erilaiset saavutukset


  Microsoft on julkaissut palvelun, jonka avulla Xbox-pelaajat voivat katsastaa vuoden aikana pelaamiseen upotetut tunnit, ja paljon muuta. Uutisoimme äskettäin kuinka Sony on julkaissut palvelun, jonka avulla PlayStation-pelaajat voivat tutkailla...

  Microsoft on julkaissut palvelun, jonka avulla Xbox-pelaajat voivat katsastaa vuoden aikana pelaamiseen upotetut tunnit, ja paljon muuta.

  Uutisoimme äskettäin kuinka Sony on julkaissut palvelun, jonka avulla PlayStation-pelaajat voivat tutkailla erilaisia pelivuoteen liittyviä yksityiskohtia. Microsoft on lähtenyt hiihtämään samoja latuja julkistamalla Xbox Year In Review -palvelun.

  Xbox-nettisivuille kirjautumalla pääsee näkemään yksityiskohtia omasta pelihistoriasta. Lisäksi peleissä pärjäämistä verrataan niitä maailmanlaajuisesti pelaavien kesken. Samalla näkyy esimerkiksi peleihin käytetyt tunnit, ja niistä kertyneet achievements-saavutukset.

  Xbox Year In Review -palveluun pääsee täältä.

  Simpsoneiden ääninäyttelijänäkin tuttu ohjaaja Penny Marshall on kuollut

  Simpsoneiden ääninäyttelijänäkin tuttu ohjaaja Penny Marshall on kuollut


  Ohjaajana, tuottajana ja näyttelijänä tunnettu Penny Marshall on kuollut. TMZ-sivuston mukaan Penny Marshall kuoli maanantaina kotonaan Hollywood Hillsissä. 75 vuoden ikään ehtineen viihdekonkarin kuolinsyyksi on ilmoitettu diabeteksen aiheuttamat...

  Ohjaajana, tuottajana ja näyttelijänä tunnettu Penny Marshall on kuollut.

  TMZ-sivuston mukaan Penny Marshall kuoli maanantaina kotonaan Hollywood Hillsissä. 75 vuoden ikään ehtineen viihdekonkarin kuolinsyyksi on ilmoitettu diabeteksen aiheuttamat komplikaatiot.

  Penny Marshall tuli tutuksi muun muassa elokuvien Big, Heräämisiä ja Omaa luokkaansa ohjaajana. Näyttelijänä hänet tunnettiin esimerkiksi Saturday Night Livestä, Laverne & Shirleysta ja Murder Policesta. Marshall teki myös Simpsoneiden historiaa: hän oli ensimmäinen vieraileva ääninäyttelijä, joka tähditti Fox-kanavan hittisarjaa. Vuosi oli 1990 ja jakso Some Enchanted Evening.

  Pitkän uran tehneen Penny Marshallin viimeiseksi työksi jäi jälkituotantovaiheessa oleva ja tiettävästi ensi vuonna ilmestyvä Rodman-dokumentti.

  Penny Marshall IMDb:ssa

  Penny Marshall Wikipediassa

  Tänään tv:ssä: Arnold Schwarzeneggerin pitkän uran ehkä huonoin elokuva

  Tänään tv:ssä: Arnold Schwarzeneggerin pitkän uran ehkä huonoin elokuva


  Joulu lähestyy, ja sen myötä Arnold Schwarzeneggerin roskaklassikko Isäni on Turbomies on taas löytänyt tiensä televisioon. Vuonna 1996 valmistuneessa Isäni on Turbomiehessä (Jingle All the Way) stressaantunut isä ei löydä enää...

  Joulu lähestyy, ja sen myötä Arnold Schwarzeneggerin roskaklassikko Isäni on Turbomies on taas löytänyt tiensä televisioon.

  Vuonna 1996 valmistuneessa Isäni on Turbomiehessä (Jingle All the Way) stressaantunut isä ei löydä enää jouluaattona poikansa toivomaa suosikkilelua, mutta ”toimenmiehenä järjestää superyllätyksen”…

  Moni pitää tänään Subilla kello 21.00 esitettävää leffaa Arnold Schwarzeneggerin uran huonoimpana. Mitä mieltä itse olet? Kerro mielipiteesi alta löytyvässä äänestyksessä.

  Tänään tv:ssä: Tästä toimintaroolista Tom Cruise sai juuri potkut pituutensa takia

  Tänään tv:ssä: Tästä toimintaroolista Tom Cruise sai juuri potkut pituutensa takia


  Nelonen esittää keskiviikkoillan elokuvana kanavalla kello 21.00 alkavan Jack Reacher – tappajan jäljillä -toimintatrillerin. Tom Cruise on Jack Reacherin pääosassa ”salaperäinen yhden miehen taistelukone” Jack Reacher, joka kutusutaan...

  Nelonen esittää keskiviikkoillan elokuvana kanavalla kello 21.00 alkavan Jack Reacher – tappajan jäljillä -toimintatrillerin.

  Tom Cruise on Jack Reacherin pääosassa ”salaperäinen yhden miehen taistelukone” Jack Reacher, joka kutusutaan apuun selvittämään viiden ihmisen hengen vaatinutta tarkka-ampujaiskua Pittsburghissa. Reacher on vakuuttunut vanhan sotakaverinsa syyllisyydestä, mutta tulee toisiin ajatuksiin tutkiessaan tapausta tämän puolustusasianajajan (Rosamund Pike) toiveesta.

  Christopher McQuarrien ohjaama elokuva perustuu Lee Childin menestysromaaniin Tappaja (2005). Jack Reacher sai yhden jatko-osan (Jack Reacher: Never Go Back, 2016), mutta hiljattain Child ilmoitti ettei ainakaan Tom Cruisen kanssa aiota enempää elokuvia tehdä. Syynä on näyttelijän fysiikka.

  ”Kaikesta lahjakkuudestaan huolimatta Tom Cruise ei ole fyysisesti sopiva Jack Reacherin rooliin. Olen todella nauttinut yhteistyöstä hänen kanssaan. Hän on tosi, tosi mukava kaveri. Meillä oli oikein hauskaa. Mutta loppujen lopuksi [Cruisen pituudesta kritiikkiä esittäneet] lukijat ovat oikeassa. Reacherin koko on tosi, tosi tärkeä asia ja iso osa sitä millainen koko hahmo on”, kirjailija linjasi.

  Fortnitessä alkoi 14 päivää kestävä joulufestivaali

  Fortnitessä alkoi 14 päivää kestävä joulufestivaali


  14 Days of Fortnite tuo mukanaan tarjoaa tiiviillä tahdilla vaihtuvia, vain rajoitetun ajan tarjolla olevia LTM-pelimuotoja. Pienille joukkueille tarkoitetut LTM:t vaihtuvat Epic Gamesin mukaan kerran vuorokaudessa, kun taas suuremmissa peleissä...

  14 Days of Fortnite tuo mukanaan tarjoaa tiiviillä tahdilla vaihtuvia, vain rajoitetun ajan tarjolla olevia LTM-pelimuotoja.

  Pienille joukkueille tarkoitetut LTM:t vaihtuvat Epic Gamesin mukaan kerran vuorokaudessa, kun taas suuremmissa peleissä kierto tapahtuu joka toinen päivä. Tarjolla on sekä aiemmin nähtyjä erikoispelimuotoja kuin kokonaan uusiakin tuttavuuksia. Myös tavallisen Fortnite Battle Royalen kartta on saanut pintaansa joulukoristeita.

  Fortniten kaupassa on tarjolla jouluteemaisia asuja ja kaikille on tarjolla joka päivä uusi haaste, josta palkitaan ilmaisella joululahjalla. Päivityksen ohessa Fortnitestä korjattiin myös useita bugeja ja osa aseista sai pieniä tasapainomuutoksia.

  Save the Worldin puolella maailman voi pelastaa niin ikään jouluteemaisessa kartassa.

  Pirates of the Caribbean -tähteä syytetään seksuaalisesta häirinnästä: rivoja viestejä ja suihkussa olevan naisnäyttelijän vakoilemista

  Pirates of the Caribbean -tähteä syytetään seksuaalisesta häirinnästä: rivoja viestejä ja suihkussa olevan naisnäyttelijän vakoilemista


  Orange Is the New Black -sarjan Yael Stone syyttää Geoffrey Rushia seksuaalisesta häirinnästä. Netflix-sarjassa Orange Is the New Black esiintyvä australialaisnäyttelijä Yael Stone on antanut graafisen haastattelun, jossa hän kuvaa seksuaalista...

  Orange Is the New Black -sarjan Yael Stone syyttää Geoffrey Rushia seksuaalisesta häirinnästä.

  Netflix-sarjassa Orange Is the New Black esiintyvä australialaisnäyttelijä Yael Stone on antanut graafisen haastattelun, jossa hän kuvaa seksuaalista häirintää, jota joutui kokemaan arvostetun veteraaninäyttelijä Geoffrey Rushin osalta.

  Vuosina 2010 ja 2011 tuolloin vain 25-vuotias Stone ja 59-vuotias Rush esiintyivät Diary of a Madman -näytelmän pääosissa. Stone vasta aloitteli uraansa kun taas Rush oli jo paikkansa alalla löytänyt supertähti.

  Yhdessä työskentely sai Stonen mukaan kuitenkin ikäviä sävyjä, sillä Rush alkoi pommittaa nuorta naista seksuaalisävytteisillä tekstiviesteillä. Tämän jälkeen mies muun muassa esitteli hänelle sukukalleuksiaan sekä vakoili Stonea peilin avulla tämän ollessa suihkussa.

  Aikanaan nuori Stone ei uskaltanut tehdä tilanteesta valitusta, koska pelkäsi sen vaikuttavan työmahdollisuuksiinsa ja urakehitykseensä.

  Rush on kieltänyt Stonen syytökset, mutta julkisessa vastineessaan pyytää silti anteeksi, mikäli hänen käytöksensä on aiheuttanut vastanäyttelijälleen ahdistusta.

  Katso Stonen koko haastattelu (noin 35 minuuttia) sekä Rushin vastine syytöksille ABC:n sivuilla.

  Huhujen mukaan Samsungin ja LG:n 5G-älypuhelimet esitellään jo helmikuun lopussa

  Huhujen mukaan Samsungin ja LG:n 5G-älypuhelimet esitellään jo helmikuun lopussa


  Huhujen mukaan Samsung ja LG aikovat esitellä omat 5G-yhteyksiin kykenevät älypuhelimensa Mobile World Congress 2019 -messuilla helmikuun lopulla. Useat eri valmistajat ovat vahvistaneet julkaisevansa ensimmäiset 5G-älypuhelimensa jo ensi vuoden...

  Huhujen mukaan Samsung ja LG aikovat esitellä omat 5G-yhteyksiin kykenevät älypuhelimensa Mobile World Congress 2019 -messuilla helmikuun lopulla.

  Useat eri valmistajat ovat vahvistaneet julkaisevansa ensimmäiset 5G-älypuhelimensa jo ensi vuoden alkupuolella. The Korea Heraldin mukaan Samsungilta on luvassa helmikuun 25-28. päivänä järjestettävillä MWC 2019 -messuilla neljäs 5G-yhteyksiin kykenevä Galaxy S10 -malli. Muut kolme Galaxy S10 -mallia nähdään aiempien huhujen mukaan jo ennen MWC 2019 -messuja.

  Myös LG:ltä on todennäköisesti luvassa oma 5G-puhelin MWC-messujen yhteydessä. The Korea Heraldin saamien tietojen mukaan LG on aikaistanut laitteensa julkistusta ja alun perin sen oli määrä saapua vasta toukokuussa.

  Sekä Samsungin että LG:n laitteet päätynevät kauppoihin jo maaliskuussa. Ensimmäisten kuluttajille avoimien 5G-verkkojen on määrä aueta ensi vuoden aikana, mutta toistaiseksi niiden kattavuus tulee olemaan hyvin rajattua.