Muropaketti.com

  Valve suututti Artifactia odottavat pelaajat – Lyhyeksi jäävä betavaihe myöhästyy lähes kuukaudella

  Valve suututti Artifactia odottavat pelaajat – Lyhyeksi jäävä betavaihe myöhästyy lähes kuukaudella


  Valven kehittämän Artifactin betan oli määrä alkaa jo lokakuussa. Nyt Valve on paljastanut, että beta alkaakin vasta marraskuun 19. päivänä, vain reilua viikkoa ennen pelin virallista julkaisua. Valve on luonut loppukesän ja syksyn aikana...

  Valven kehittämän Artifactin betan oli määrä alkaa jo lokakuussa. Nyt Valve on paljastanut, että beta alkaakin vasta marraskuun 19. päivänä, vain reilua viikkoa ennen pelin virallista julkaisua.

  Valve on luonut loppukesän ja syksyn aikana suurta hypeä kehittämänsä korttipeli Artifactin betatestauksen ympärille. Kaikki Dota 2:n maailmanmestaruusturnaus The International 8:aan osallistuvat pelaajat kutsuttiin mukaan betaan, kuten myös kaikki peliä PAX West -pelimessuilla testanneet. Valve on myös julkistanut hiljakseen uusia Artifactista löytyviä kortteja.

  Nyt Valve on kertonut huonot uutiset Artifactia kuumeisesti odottaville pelaajille. Betavaiheen oli tarkoitus alkaa jo lokakuussa, mutta perinteisen ”Valve timen” periaatteen mukaan Valve on nyt ilmoittanut, että beta alkaakin vasta 19. päivä marraskuuta. Täten betavaihe jää sangen lyhyeksi, sillä peli julkaistaan kaikelle kansalle 28. päivä marraskuuta.

  Artifactia odottavat pelaajat eivät ymmärrettävästi ole kovin mielissään tapauksesta. Yleisen mielipiteen mukaan vain yhdeksän päivää kestävä betatestaus ei täytä pelaajakansan ennakko-odotuksia. Betatestaajat saavat kuitenkin myös 20 dollaria maksavan Artifactin kokoversion ilmaiseksi, joten mistään valtavasta ongelmasta ei todellisuudessa ole kyse.

  Artifact Beta #Artifact pic.twitter.com/o2mVHaFNPm

  — Wykrhm Reddy (@wykrhm) 20. lokakuuta 2018

  Be quiet! julkaisi Dark Rock Pro TR4 -prosessoricoolerin

  Be quiet! julkaisi Dark Rock Pro TR4 -prosessoricoolerin


  AMD:n Ryzen Threadripper -prosessoreille tarkoitettu Dark Rock Pro TR4 -prosessoricooleri selviää jopa toisen sukupolven prosessoreiden lämpökuormasta 250 watin TDP-arvolla. Be quiet! tuo myyntiin varteenotettavan ja hiljaisen Dark Rock Pro TR4...

  AMD:n Ryzen Threadripper -prosessoreille tarkoitettu Dark Rock Pro TR4 -prosessoricooleri selviää jopa toisen sukupolven prosessoreiden lämpökuormasta 250 watin TDP-arvolla.

  Be quiet! tuo myyntiin varteenotettavan ja hiljaisen Dark Rock Pro TR4 -vaihtoehdon Ryzen Threadripper -prosessoreiden ilmajäähdytykseen. Muotoilultaan uusi malli on hyvin pitkälti vastaava Dark Rock Pro 4 -prosessoricoolerin kanssa.

  Lämpö johdetaan seitsemän lämpöputken avulla kahteen torniin, joita jäähdyttämässä on kaksi PWM-ohjattua tuuletinta. Tornien välissä olevan tuulettimen halkaisija on 135 millimetriä ja tornin edessä olevan 120 millimetriä. TDP-arvo on tuttu 250 wattia.

  Tornin ulkomitoiksi ilmoitetaan 162,8 x 136 x 145,7 millimetriä. Painoa komeudelle on kertynyt 1,18 kilogrammaa. Täysillä kierroksilla tuulettimien kerrotaan tuottavan 24,3 desibelin melutason, joka selittyy osittain varsin hillityillä kierrosnopeuksilla. Pienemmässä tuulettimessa maksimikierrosnopeus on 1500 RPM ja suuremmassa vastaavasti 1200 RPM.

  Dark Rock Pro TR4 -prosessoricoolereiden toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan asettama suositushinta on 86,90 euroa.

  Spotify saapuu Wear OS -älykelloille – Myös mobiililaitteiden käyttöliittymään on luvassa muutoksia

  Spotify saapuu Wear OS -älykelloille – Myös mobiililaitteiden käyttöliittymään on luvassa muutoksia


  Spotify on julkaissut oman sovelluksensa Wear OS -älykelloille. Premium-käyttäjät puolestaan pääsevät nauttimaan uudistetusta käyttöliittymästä älypuhelimilla. Spotify on esitellyt Wear OS -älykelloille tarkoitetun uuden...

  Spotify on julkaissut oman sovelluksensa Wear OS -älykelloille. Premium-käyttäjät puolestaan pääsevät nauttimaan uudistetusta käyttöliittymästä älypuhelimilla.

  Spotify on esitellyt Wear OS -älykelloille tarkoitetun uuden musiikinhallintasovelluksen. Sen tarkoituksena on helpottaa musiikkisovelluksen käyttöä älykellon välityksellä ilman älypuhelimen apua.

  Lähiaikoina Play-latauskauppaan saapuva Spotifyn Wear OS -sovellus mahdollistaa musiikin soittamisen aloittamisen ja pysäyttämisen sekä kappaleen tai soittolistan vaihtamisen. Uudella sovelluksella pääsee käsiksi myös Spotifyn automaattisesti luomiin Discover-soittolistoihin sekä Spotify Connect -toimintoon, jolla musiikin voi ohjata kuulumaan vaikkapa älykaiuttimen kautta. Musiikkia ei kuitenkaan voi vielä tallentaa älykelloon offline-soittoa varten.

  Spotify Premiumin käyttäjät pääsevät nauttimaan jatkossa myös Spotifyn älypuhelinsovelluksen päivitetystä käyttöliittymästä. Jatkossa sovelluksen alapalkissa sijaitsevat enää koti-, haku-, ja oma kirjasto -painikkeet. Aiemmat radio- ja selaus-painikkeet löytyvät jatkossa muiden kategorioiden alta.

  Video: Tällaisia ovat uudet Atarin retroa tihkuvat käsi- ja pelikonsolit – Ennakkotilaus käynnistyi

  Video: Tällaisia ovat uudet Atarin retroa tihkuvat käsi- ja pelikonsolit – Ennakkotilaus käynnistyi


  Atarilta on ilmestymässä käsikonsolin lisäksi televisioon liitettävä joystick, joissa kummassakin on ennakkoon asennettuja klassikkopelejä. Menneisyydessä elävät pääsevät retropelaamisen makuun, sillä pian on ilmestymässä kaksi erilaista...

  Atarilta on ilmestymässä käsikonsolin lisäksi televisioon liitettävä joystick, joissa kummassakin on ennakkoon asennettuja klassikkopelejä.

  Menneisyydessä elävät pääsevät retropelaamisen makuun, sillä pian on ilmestymässä kaksi erilaista Atarin pelejä pullollaan olevia pelikoneita. Näiden ennakkomyynti on käynnistynyt ja laitteita aletaan toimittaa lokakuun 26.

  Toinen näistä on Atari Retro Handheld -käsikonsoli. Televisiolla pelaavat pääsevät retroilemaan Atari Retro TV Joystick -ohjaimen kanssa.

  Kumpaankin on asennettu valmiiksi iso kasa klassisia retropelejä: konsoleista löytyy kummastakin samat 50 peliä.

  Käsikonsolilla on hintaa 40 euroa, kun ohjainkonsoli irtoaa hivenen alle 30 eurolla. Lisätietoa pelimasiinoista löytyy täältä.

   

  Inno3D:n vuoro esitellä kaksi GeForce RTX 2070 -näytönohjainta

  Inno3D:n vuoro esitellä kaksi GeForce RTX 2070 -näytönohjainta


  Inno3D:n näytönohjainkattaus sisältää kaksi mallia. Ne ovat pienikokoinen GeForce RTX 2070 Twin X2 ja tehdasylikellotettu GeForce RTX 2070 X2 OC. Nvidia GeForce RTX 2070 -näytönohjaimien esittelyt jatkuvat. Tällä kertaa vuorossa on Inno3D, joka...

  Inno3D:n näytönohjainkattaus sisältää kaksi mallia. Ne ovat pienikokoinen GeForce RTX 2070 Twin X2 ja tehdasylikellotettu GeForce RTX 2070 X2 OC.

  Nvidia GeForce RTX 2070 -näytönohjaimien esittelyt jatkuvat. Tällä kertaa vuorossa on Inno3D, joka esitteli maltilliset kaksi näytönohjainversiota. Näistä pienikokoisempi GeForce RTX 2070 Twin X2 löytänee paikkansa kokoonpanoista, joissa näytönohjaimelle on tarjolla tilaa vain rajallisesti. Inno3D GeForce RTX 2070 X2 OC on kaksikon kookkaampi ja jo valmiiksi tehdasylikellotettu.

  Inno3D GeForce RTX 2070 Twin X2 -näytönohjaimen pituus on vain 196 millimetriä ja jäähdytysratkaisun kanssa kortti vie kaksi lisäkorttipaikkaa. Kellotaajuuksiensa puolesta näytönohjain luottaa referenssiarvoihin. Grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1620 megahertsiä ja GDDR6-muistien tehollinen kellotaajuus 14000 megahertsiä. Lisävirtaa näytönohjaimelle syötetään yhden 8-pinnisen lisävirtaliitännän kautta.

  Kookkaampi GeForce RTX 2070 X2 OC on pituudeltaan 268 millimetriä. Tässäkin tapauksessa näytönohjain vie jäähdytysratkaisunsa kanssa vain kaksi korttipaikkaa. Tehdasylikellotettuna grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1755 megahertsiä, joka on 45 megahertsiä korkeampi kuin Nvidian Founders Edition -mallissa. Muistien kellotaajuus on tuttu 14000 megahertsiä. Virransyötöstä huolehtii 6- ja 8-pinniset lisävirtaliitännät.

  Inno3D:n GeForce RTX 2070 -näytönohjainten toimitukset ovat alkaneet. Euroopassa pienemmän Twin X2 -mallin hinnat alkavat 519 eurosta  ja ylikellotetun X2 OC -mallin hinnat alkavat vastaavasti 579 eurosta.

  Arvostelu: Super Mario Party on ylipirteä peli universumista, jossa teoillasi ei ole mitään väliä

  Arvostelu: Super Mario Party on ylipirteä peli universumista, jossa teoillasi ei ole mitään väliä


  Nintendo Switchille julkaistu Super Mario Party on viihdyttävä bilepeli, jonka tekoäly ja armoton sattumanvaraisuus muistuttavat, ettei maailmankaikkeudessa ole mitään suunnitelmaa tai järkeä. Kaikki on nopanheitosta kiinni ja lopulta Wario...

  Nintendo Switchille julkaistu Super Mario Party on viihdyttävä bilepeli, jonka tekoäly ja armoton sattumanvaraisuus muistuttavat, ettei maailmankaikkeudessa ole mitään suunnitelmaa tai järkeä. Kaikki on nopanheitosta kiinni ja lopulta Wario voittaa kuitenkin.

  Julkaisupäivä: julkaistu / Kehittäjä: NDcube / Julkaisija: Nintendo / Testattu: Nintendo Switch / Saatavilla: Nintendo Switch / Pelaajia: 1-4 paikallisesti (erillinen moninpeli verkossa) / Ikäraja: 3  / Peliä pelattu arvostelua varten: n. 6 tuntia

  Super Mario Party on Nintendon Mario-nimikkeellä myytävistä sarjoista ehkä kummallisin. Super Mario -pelit ovat tasohyppelyä, Mario Kart on kilpa-ajoa ja Super Smash Bros. on kamppailupeli. Niihin verrattuna 20 vuotta sitten syntynyt Mario Party on identiteetiltään sekava yhdistelmä digitaalista lautapeliä ja minipelejä, jotka ovat samaan aikaan liian helppoja ja tolkuttoman vaikeita.

  Koska jokaisesta Nintendon sarjasta täytyy saada oma versionsa jokaiselle alustalle, on viime vuonna julkaistu Nintendo Switch -konsoli saanut nyt oman versionsa myös Super Mario Partysta. Toisin kuin Mario Kart 8 Deluxe (2017) ja monet muut Switch-julkaisut, on SMP myös täysin uusi peli, eikä pelkkä käännös vanhemmasta Nintendo-pelistä.

  Mario Partyn introvideo paljastaa kummallisen taustakertomuksen. Eräänä päivänä Super Mario ja kaverit alkavat riidellä siitä, kuka on suurin supertähti. Ratkaisuksi Mario päättää järjestää maailman ahdistavimmat bileet, joissa kilpailemalla selvitetään kuka on suurin sankari – mikäpä olisikaan tuhoisampi resepti illanvietolle kuin riidasta alkanut kilpailu paremmuudesta?

  Käsittämättömästä lähtökohdasta käynnistyy kuitenkin hauska ja viihdyttävä bilepeli. Samalla se osaa silti olla vähän masentava, ja peli toimii parhaiten ihmispelaajien kesken. Siksi onkin kummallista, että Nintendo on päättänyt totaalisesti pilata Super Mario Partyn verkkopelimoodin.

  Minipelit ja yhteistyö toimivat

  Switchin versio Super Mario Partysta toimii pääpiirteissään samoin kuin aiemmatkin sarjan pelit. Päämoodissa pelataan lautapeliä, jossa on aina vastakkain neljä hahmoa. Ihmispelaajia voi olla mukana yhdestä neljään, ja peli toimii myös paikallisesti joko yhdellä tai kahdella Switchillä. Tarjolla on myös esimerkiksi joukkueversio samasta lautapelistä sekä neljän hahmon tiimipeli River Survival. Vaikeusasteitakin on kolme eri tasoa: Normal, Hard ja Very Hard – Japanissa ei ”helppoa” tunneta.

  Lautapelin lähtökohta on viehättävän yksinkertainen. Noppapeliä pelataan 10, 15 tai 20 kierrosta. Yksi peli kestää valinnasta riippuen 60-120 minuuttia. Kaikki pelaajat heittävät noppaa, etenevät laudalla ja yrittävät kerätä rahaa, jolla voi ostaa voittoon tarvittavia tähtiä sekä hyödyllisiä esineitä. Joka kierroksen jälkeen pelataan minipeli, jossa voi ansaita lisärahaa.

  Minipelit ovat Mario Partyn sydän, ja niihin on Switch-versiossa todellakin panostettu. Minipelejä on kaikkiaan 80, joista osa kuuluu tiimipeliin ja osa kilpailulliseen peliin. Minipelit ovat parhaimmillaan yllättävän kekseliäitä ja vaihtelevia, ja niitä edeltävä ”koulutusruutu” päästä aina kokeilemaan peliä ennen varsinaista suoritusta.

  Monipuolisissa minipeleissä esimerkiksi pyydystetään putoavia hedelmiä, rakennetaan kahden hengen tiimissä jääveistosta, testataan pelaajien muistia tai imuroidaan huonetta tyhjäksi pölyistä. Eräässä pelissä on tehtävänä jopa silittää valtavaa toukkaa mahdollisimman varovasti, ettei se vain heräisi.

  Minipelit myös hyödyntävät Switchin Joy-Con -ohjaimia erinomaisesti. Liikkeentunnistuspelit ovat yleensä parhaimillaankin epätasaista huttua, kuten 1-2 Switch viime vuonna osoitti, mutta Super Mario Partyssa ne toimivat yllättävän hyvin. Liikkeentunnistukseen perustuvat minipelit pistävät esimerkiksi paistamaan lihapalaa pannulla mahdollisimman tasaisesti tai tasapainoilemaan tynnyrin päällä. Ja ohjaus toimii enimmäkseen todella hyvin.

  Pelin hauskimpia ja hengästyttävimpiä moodeja on erillinen Sound Stage, jossa pelaajat osallistuvat rytmipelinä toimivaan tanssiesitykseen. Siinä pitää esimerkiksi heiluttaa nyrkkiä ylöspäin oikeassa tahdissa samalla kun taustalla soivat klassisten Mario-teemojen dance-versiot.

  Erinomaisen hauskaksi kehuisin myös River Survivalia, jossa tavoitteena on selvitä joen loppuun ennen aikarajaa, venettä ohjataan yhteistyössä melomalla ja minipelejä pelaamalla voittaa aina lisäaikaa joukkueelle. Tämä on oikeasti mukava moodi, joka yhdistelee sopivasti haastetta ja tiimityötä.

  Ensin v*****aa, sitten masentaa

  Mario Partyn päämoodi, eli lautapeli, on sen pahin kompastuskivi. Eri hahmojen omista erikoisnopista ja lisävarusteista huolimatta lautapeli on nimittäin tuuripeliä pahimmalla mahdollisella tavalla. Pelatakseen sitä kovin tosissaan pitäisi olla lapsi, joka ei vielä ole tajunnut, kuinka turhauttavaa on vain heitellä kilpaa suurinta silmälukua.

  Muutaman pelatun pelin perusteella Mario Partyn lautapeli on masentava muistutus siitä, että viime kädessä universumi on sattumanvarainen kaaos, jossa kaikki suunnitelmasi menevät kuitenkin pieleen, eikä taidoillasi ole viime kädessä mitään merkitystä. Voit suunnitella reittiä tai jopa päästä johtoon, mutta lopulta tekoäly-Wario kaahaa ohitsesi ja onnistuu pelkällä moukantuurilla hankkimaan KOLME TÄHTEÄ SAMASSA VUOROSSA, SIIS MITÄ HELVETTIÄ?!

  Jos ohjaimesi on lautapelin lopuksi ehjänä, jaetaan silloin vielä mielivaltaisia bonus-tähtiä, vaikkapa sille, joka sattui saamaan eniten liittolaisia tai liikkumaan pisimmälle. Eli sinne menivät sinun taktiikkasi. Wario oli vielä niin tyhmä, että jätti parhaat erikoisesineet käyttämättä, ja onnistui silti voittamaan sinut.

  Tämän pelin parissa menee helposti hermot. Jos suutut herkästi Afrikan tähdessä, kannattaa Mario Partyn lautapeli jättää väliin ja keskittyä muihin pelimuotoihin. Tai ainakin pelata vain ihmispelaajia vastaan, jolloin tulee ainakin ystävyyssuhteiden lujuus testattua.

  Sitten on vielä verkkopeli Online Mariothon, minkä kohdalla Nintendolla näyttää livenneen homma hanskasta ja hanska kädestä. Kun Mario Party -sarjaan on nyt ensi kertaa tuotu verkkopeli, on se tolkuttoman rajoitettu. Kuten aiemmin uutisoimme, ei verkossa pääse pelaamaan mitään laajempia pelimuotoja, vaan ainoastaan sattumanvaraisia minipelejä viiden pelin seteissä. Lisäksi Mariothonin on kerrottu sisältävän vain kymmenisen minipeliä, eli murto-osa koko pelin tarjonnasta.

  Kun tämä verkkopeli sitten vielä on suljettu äskettäin avautuneen Nintendo Switch Online -palvelun maksumuurin taakse, alkaa koko pelimuoto tuntua täysin turhalta. Ehkäpä verkkopeliä tulee kokeilleeksi, jos on Switchin verkkopalvelusta jo maksanut, mutta erikseen siitä tuskin kannattaa ryhtyä luottokorttia vinguttamaan.

  Kokonaisuutena Super Mario Party on kuitenkin parhaimmillaan hauska ja yllättävän toimiva paketti, jossa edes Nintendo-pelien ylipirteys ei käy turhan päällekäyväksi. River Survival, minipelit ja mahdollisuus pelata niitä erikseen ovat Mario Partyn parhaat puolet, ja neljän ihmispelaajan kanssa lautapeliäkin ehkä sietää paremmin. Vaikuttaa kuitenkin pahasti siltä, ettei Nintendo täysin tajua, missä pelin vahvuudet ovat ja mihin kannattaisi panostaa lisää.

  SUPER MARIO PARTY

  ”Eksistentiaalinen kriisi hauskan Nintendo-pelin muodossa.”

  Asus valmistelemassa Radeon RX 590 ROG Strix -näytönohjainta?

  Asus valmistelemassa Radeon RX 590 ROG Strix -näytönohjainta?


  Jännitys tiivistyy uusien AMD Polaris -arkkitehtuuriin perustuvien näytönohjaimien ympärillä. Uusimman tiedon mukaan Asus on valmistelemassa Radeon RX 590 ROG Strix -näytönohjainta. Huhumyllyn pyöriessä aikataulut ammutaan ensimmäisenä alas....

  Jännitys tiivistyy uusien AMD Polaris -arkkitehtuuriin perustuvien näytönohjaimien ympärillä. Uusimman tiedon mukaan Asus on valmistelemassa Radeon RX 590 ROG Strix -näytönohjainta.

  Huhumyllyn pyöriessä aikataulut ammutaan ensimmäisenä alas. Viime viikolla liikkuneen huhun mukaan tällä viikolla olisi paljastettu ensimmäinen uusi päivitettyyn Polaris-arkkitehtuuriin perustuva näytönohjain. Tässä vaiheessa voitaneen todeta, että huhu kuivui kasaan. VideoCardz on kuitenkin saanut Asuksella toimivilta syväkurkuiltaan tiedon, että valmistaja olisi valmistelemassa täysin uutta näytönohjainta ROG Strix -sarjaansa. Mainitun mallin koko nimi on Asus Radeon RX 590 ROG Strix Gaming (ROG-STRIX-RX590-8G-GAMING).

  Näytönohjaimen nimi paljastaa myös, että siinä on kahdeksan gigatavua muistia. Todennäköisesti muisti on tälläkin kertaa GDDR5-muistia. Oletus on edelleen se, että grafiikkapiirissä siirrytään 12 nanometrin valmistustekniikkaan.

  Erikoista on myös se, että Radeon RX -näytönohjainta ollaan julkaisemassa ROG Strix-sarjaan. Keväällä Asus esitteli AREZ-brändin AMD:n grafiikkapiireihin pohjautuvia näytönohjaimia varten. Nähtävästi AREZ-brändiä ollaan nyt poistamassa hengityskoneesta.

  Tulevien viikkojen aikana huhumylly oletettavasti kiihtyy. Uuden näytönohjaimen julkaisu mid-range-luokkaan kuumimman myyntisesongin alla kuulostaisi loogiselta strategialta.

  Piuhat kuumina – Näin massiivisen viipaleen PlayStation 4 -lataukset vievät kaikesta nettiliikenteestä

  Piuhat kuumina – Näin massiivisen viipaleen PlayStation 4 -lataukset vievät kaikesta nettiliikenteestä


  PlayStation 4 -lataukset käyttävät aimo osan kaikesta globaalista nettiliikenteestä, paljastaa uusi selvitys. Digitaaliset lataukset ovat arkea PlayStation 4:llä ja konsolin käyttäjät voivat pelien lataamisen lisäksi suoratoistaa niitä...

  PlayStation 4 -lataukset käyttävät aimo osan kaikesta globaalista nettiliikenteestä, paljastaa uusi selvitys.

  Digitaaliset lataukset ovat arkea PlayStation 4:llä ja konsolin käyttäjät voivat pelien lataamisen lisäksi suoratoistaa niitä PlayStation Now’n avulla. Pelipäivitysten lisäksi ladattavaksi tulee esimerkiksi itse laitteen ohjelmiston päivityksiä. Näiden kaikkien yhteenlaskettu datamäärä onkin aikamoinen potti.

  Uusien tietojen mukaan jopa 2,7 prosenttia aivan kaikesta maailmanlaajuisesta internetliikenteestä tulee PlayStation 4:n latauksista, tiedottaa Pushsquare.com.

  PS4 on kymmeneksi suurin yksittäinen nettiliikenteen lähde .

  Konsoli ei yllä YouTuben ja Netflixin trafiikkiin, joista jälkimmäinen aiheuttaa jopa 15 prosenttia netissä liikkuvasta datasta.

  Daredevil: Sokea supersankari palasi Netflixiin tänään 13 uuden jakson voimin

  Daredevil: Sokea supersankari palasi Netflixiin tänään 13 uuden jakson voimin


  Daredevilin kolmas tuotantokausi on julkaistu tänään Netflixissä. Marvelin ja Netflixin yhteistyössä syntyneen uuden kauden jaksoissa Matt Murdockin (Charlie Cox) elämä romahtaa – taas kerran. Sokea supersankari saa vastaansa Wilson...

  Daredevilin kolmas tuotantokausi on julkaistu tänään Netflixissä.

  Marvelin ja Netflixin yhteistyössä syntyneen uuden kauden jaksoissa Matt Murdockin (Charlie Cox) elämä romahtaa – taas kerran. Sokea supersankari saa vastaansa Wilson ”Kingpin” Fiskin lisäksi myös Napakympin, joka on yksi Daredevilin historian vaarallisimmista vastustajista.

  Kaikkiaan Daredevilin kolmas tuotantokausi kattaa 13 jaksoa. Ne ovat kaikki katsottavissa Netflixissä nyt.

  Alla muutaman trailerin verran esimakua siitä, mitä on luvassa.

  Digital Wellbeing -sovellus on nyt saatavilla Android 9.0 -käyttöjärjestelmäversioon päivitetyille Android One -puhelimille

  Digital Wellbeing -sovellus on nyt saatavilla Android 9.0 -käyttöjärjestelmäversioon päivitetyille Android One -puhelimille


  Viimeisimmän käyttöjärjestelmäversion myötä esitellyn, käyttäjänsä parempaan vointiin tähtäävän Digital Wellbeing -sovelluksen käyttö vaatii toistaiseksi myös beta-testaukseen liittymisen. Digital Wellbeing -sovelluksen tarkoituksena...

  Viimeisimmän käyttöjärjestelmäversion myötä esitellyn, käyttäjänsä parempaan vointiin tähtäävän Digital Wellbeing -sovelluksen käyttö vaatii toistaiseksi myös beta-testaukseen liittymisen.

  Digital Wellbeing -sovelluksen tarkoituksena on parantaa käyttäjänsä hyvinvointia. Yksi olennaisimmista toiminnoista sovelluksessa on puhelimen käyttöajan seuranta. Tietoa on tarjolla siitä mitä sovelluksia on käyttänyt eniten, kuinka paljon on saanut ilmoituksia päivän aikana ja kuinka usein on aktivoinut puhelimensa.

  Sovellus voi lisäksi vinkata erilaisia käyttäjälle suotuisia asetuksia puhelimesta, ehdottaa ilmoitusten rajoittamista tai määrittää rajat tiettyjen sovellusten päivittäiselle käytölle. Sovelluksen Android One -tuesta uutisoi Androidauthority.

  Sovellus oli aluksi saatavilla ainoastaan Googlen omille Pixel-puhelimille, mutta sovelluksen pitäisi löytyä nyt myös uusinta käyttöjärjestelmää käyttävän puhelimen Google Play -sovelluskaupasta.