Muropaketti.com

  Huhu vahvistui – Intelin tulevissa prosessoreissa on juotettu lämmönlevittäjä

  Huhu vahvistui – Intelin tulevissa prosessoreissa on juotettu lämmönlevittäjä


  Vuodettut Intelin esitysmateriaali vahvistaa aiemmat huhut, että seuraavan sukupolven prosessoreissa olisi juotetut lämmönlevittäjät. Prosessoreiden turbo-kellotaajuudet osoittautuivat huhujen mukaisiksi. Videocardz on saanut haltuunsa...

  Vuodettut Intelin esitysmateriaali vahvistaa aiemmat huhut, että seuraavan sukupolven prosessoreissa olisi juotetut lämmönlevittäjät. Prosessoreiden turbo-kellotaajuudet osoittautuivat huhujen mukaisiksi.

  Videocardz on saanut haltuunsa esitysmateriaalia, joka käsittee prosessorijätin seuraavaa prosessorisukupolvea. Siitä paljastuvat niin kärkimallien peruskellotaajuudet kuin yhden ytimen turbo-kellotaajuus.

  Kellotaajuudet ovat linjassa aiempien huhujen kanssa. Lippulaivamallin, Core i9-9900K, turbo-kellotaajuus nousee 5,0 gigahertsiin. Malliston toisen kahdeksanytimisen mallin, Core i7-9700K, turbo-kellotaajuus on 4,9 gigahertsiä. Nykyisiä Coffee Lake -prosessoreita lähinnä oleva kuusiytiminen Core i5-9600K yltää 4,6 gigahertsin turbo-kellotaajuutensa osalta.

  Vuodetusta materiaalista selviää myös, että pitkän tauon jälkeen prosessoreiden lämmönlevittäjät ovat juotettu. Diat eivät kuitenkaan tarkenna, missä kaikissa malleissa lämmönlevittäjä on juotettuna. Samalla vahvistuu myöskin se, ettei Core i7-9700K -mallissa ole SMT-tukea.

  Lokakuussa julkaistaan kolme kärkimallia, jotka ovat Core i9-9900K, Core i7-9700K ja Core i5-9600K. Prosessoreiden hinnoittelu selvinnee vielä syyskuun aikana. Lisää 9000-sarjan prosessoreita julkaistaan 2019 vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

  Spyro-pelien remasterointi lykkääntyy – trilogiassa riittää vielä työtä

  Spyro-pelien remasterointi lykkääntyy – trilogiassa riittää vielä työtä


  Spyro the Dragon -pelisarjan remasteroitu trilogia ilmestyy uuden tiedon mukaan vasta marraskuussa. PlayStationin klassisten Spyro the Dragon -pelien piti ilmestyä remake-versioina jo syyskuussa, mutta toisin kävi. Uudelleenjulkaisusta vastaava Toys...

  Spyro the Dragon -pelisarjan remasteroitu trilogia ilmestyy uuden tiedon mukaan vasta marraskuussa.

  PlayStationin klassisten Spyro the Dragon -pelien piti ilmestyä remake-versioina jo syyskuussa, mutta toisin kävi. Uudelleenjulkaisusta vastaava Toys for Bob -studio on ilmoittanut, että Spyro Reignited Trilogy -kokoelman julkaisu lykkääntyy.

  ”Olemme omistautuneita tekemään pelit oikein, joten olemme päättäneen siirtää Spyro Reignited Trilogyn julkaisupäivää 13. marraskuuta asti”, kerrotaan studion tiedotteessa.

  Kehittäjät toteavat myös, että pelitrilogia tarvitsee vielä ”lisää rakkautta ja huolehpitoa”, ja he lupaavat, että peli tulee olemaan ”odottamisen arvoinen”.

  Spyro Reignited Trilogy -kokoelma sisältää uusintaversiot Insomniac Gamesin alkuperäisistä PS1-klassikoista Spyro the Dragon (1998), Spyro 2: Ripto’s Rage! (1999) ja Spyro: Year of the Dragon (2000). Alta näet kokoelman trailerin.

  Näin tumma ja häiriintynyt on uusi Square Enixin The Quiet Man -toimintapelin elokuvallinen traileri

  Näin tumma ja häiriintynyt on uusi Square Enixin The Quiet Man -toimintapelin elokuvallinen traileri


  Square Enixin elokuvallinen toimintapeli on räjähtävän synkkä uudella trailerilla. Tämän vuoden E3-messuilla julkistettu The Quiet Man on pysynyt salaperäisyyden varjossa, eikä Square Enix ole pelistä hiiskunut. Sitä on kuvailtu...

  Square Enixin elokuvallinen toimintapeli on räjähtävän synkkä uudella trailerilla.

  Tämän vuoden E3-messuilla julkistettu The Quiet Man on pysynyt salaperäisyyden varjossa, eikä Square Enix ole pelistä hiiskunut. Sitä on kuvailtu elokuvalliseksi toimintapeliksi joka julkaistaan elokuussa.

  Elokuu etenee kiivaasti ja nyt pelistä on julkaistu uusi pelitraileri.

  Valitettavasti uusi video on jopa lyhyempi kuin E3-messuilla nähty The Quiet Man -traileri, ja se tarjoaa vain pieniä välähdyksiä pelin sisältöön.

  Lyhyydestään huolimatta uusi traileri antaa viitteitä pelin tarinasta, joka vaikuttaa perin okkultiselta. Siinä nähdään mm. linnun nokkia punaiseen lankaan käärittynä, kryptisiä viestejä, lapsen piirros naamioituneesta miehestä ja voodoo-nukke.

  Square Enixin mukaan uusi traileri esittelee The Quiet Manin saumatonta yhdistelmää, jossa loistaa korkean tason live action -toiminta ja syvällinen pelimekaniikka.

  Pelistä tiedetään lisäksi sen verran, että se sijoittuu yhteen yöhön ja sen voi selvittää ainokaisella pelikerralla.

  Kuten sanottu, The Quiet Man ei ole vielä saanut julkaisupäivää. Ilmestyessään sen voi hankkia itselleen digitaalisesti pc:lle ja PlayStation 4:lle.

  Kuva: Näin massiivinen Cable oli Deadpool 2:n alkuperäisissä luonnoksissa

  Kuva: Näin massiivinen Cable oli Deadpool 2:n alkuperäisissä luonnoksissa


  Cable olisi muistuttanut Deadpool 2:ssa enemmän sarjakuvaversiotaan, ellei alkuperäinen ohjaaja Tim Miller olisi lähtenyt lätkimään. Eilen esittelimme konseptitaiteilija Alexander Lozanon Instagramissa jakamia kuvia Deadpool 2 -elokuvan...

  Cable olisi muistuttanut Deadpool 2:ssa enemmän sarjakuvaversiotaan, ellei alkuperäinen ohjaaja Tim Miller olisi lähtenyt lätkimään.

  Eilen esittelimme konseptitaiteilija Alexander Lozanon Instagramissa jakamia kuvia Deadpool 2 -elokuvan Juggernautista ja X-Forcen Dominosta. Ne olivat peräisin siltä ajalta kun ensimmäisen elokuvan ohjannut Tim Miller oli vielä Deadpool 2:ssa mukana.

  Nyt Lozano esittelee Instagram-sivuillaan konseptikuvan Cablesta, jonka Miller olisi selvästi halunnut muistuttavan enemmän sarjakuvaversiota. Cable on huomattavasti massiivisemman kokoinen kuin Josh Brolinin elokuvaan päätynyt versio. Jossittelu siitä millainen leffasta olisi voinut tulla Millerin ohjaamana on periaatteessa aivan turhaa, mutta kuvat ovat silti kiinnostavia.

  Deadpool 2:n faneille on luvassa lisää herkkuja noin puolentoista kuukauden kulutttua. Leffan Blu-ray ja 4K Blu-ray ilmestyvät Suomessa 1. lokakuuta ja ne sisältävät elokuvan niin sanotun Super Duper Cut -version, joka on 15 minuuttia teatteriversiota pidempi.

  Siinä on mukana muun muassa alun perin sensuroitu ja jonkin sortin kohua ja älämölöä aiheuttanut kohtaus, jossa Deadpool kuristaa Hitler-vauvan.

  CABLE! …character design for the tim miller version of deadpool 2 (3/5). …wished they would have gone with a more futuristic weapon but at least the poncho stayed ;) #Cable #AlexanderLozano #Marvel

  Henkilön Alexander Lozano (@alexanderlozanoart) jakama julkaisu Elo 16, 2018 kello 9.01 PDT

  Ole isoveli ja valvo kansaasi – Nappaa talteen ilmainen Steamiin rekisteröityvä Orwell

  Ole isoveli ja valvo kansaasi – Nappaa talteen ilmainen Steamiin rekisteröityvä Orwell


    Humble Bundle tarjoaa nyt rajoitetun ajan Orwellia, jossa pelaaja toimii kansan parasta ajattelevana isoveljenä, valvoen ihmisten internetkäyttäytymistä. Eri valtiot haluavat nykyään suojella kansaansa etsimällä potentiaalisia...

   

  Humble Bundle tarjoaa nyt rajoitetun ajan Orwellia, jossa pelaaja toimii kansan parasta ajattelevana isoveljenä, valvoen ihmisten internetkäyttäytymistä.

  Eri valtiot haluavat nykyään suojella kansaansa etsimällä potentiaalisia pahantekijöitä ihmisten internetkäyttäytymisen perusteella. Valvomisen eettiset puolet ovat kuitenkin haastavia, sillä isoveljen täytyy painotella yksityisyyden säilyttämisen ja mahdollisten uhkien löytämisen välimaastossa.

  Nyt Humble Store tarjoaa rajoitetun ajan Osmotic Studiosin kehittämää Orwellia, jossa pelaaja voi itse kokeilla, kuinka vaikeaa isoveljenä toimiminen voi olla. Pelaajan täytyy erotella ihmisten joukosta mahdolliset terroristit ja päättää, mitä tietoja ihmisistä lähetetään muille viranomaisille. Peli on kerännyt Steamissa arvosanan ”Erittäin myönteinen”.

  Orwellin lunastaminen vaatii ilmaisen Humble Store -tilin luomisen, mutta sivustolta saatava pelikoodi rekisteröityy Steamiin. Tavallisesti 9,99 euroa maksava peli on tarjolla ilmaiseksi lauantaihin kello 20 saakka.

  Iron Fistin 2. kauden traileri: Netflix-sarjan alku oli hirveä, tämä voi jopa toimia?

  Iron Fistin 2. kauden traileri: Netflix-sarjan alku oli hirveä, tämä voi jopa toimia?


  Marvelin Iron Fist -supersankarin toinen kausi nähdään Netflixissä syyskuussa. Netflixin ja Marvelin viime vuoden maaliskuussa ensi-iltansa saanut Iron Fist -sarja oli rehellisesti sanottuna aivan kamalaa katsottavaa. Muropaketin arviossa sarjan...

  Marvelin Iron Fist -supersankarin toinen kausi nähdään Netflixissä syyskuussa.

  Netflixin ja Marvelin viime vuoden maaliskuussa ensi-iltansa saanut Iron Fist -sarja oli rehellisesti sanottuna aivan kamalaa katsottavaa. Muropaketin arviossa sarjan ensimmäisen kauden todettiinkin olevan Netflixin Marvel-sarjoista huonoin.

  Nyt Netflix on julkaissut sarjan kakkoskaudesta kunnon trailerin ja julisteen, ja tämähän vaikuttaa huomattavasti aiempaa paremmalta.

  Iron Fistin nimikkoroolia esittää jälleen Finn Jones, joka on treenannut toista kautta varten oikein kunnolla. Mukana ovat myös jälleen Jessica Henwick Colleen Wingin roolissa, Simone Missick esittää Misty Knightia, Tom Pelphrey on Ward Meachum, Jessica Stroup nähdään Joy Meachumina ja Sacha Dhawan näyttelee päähenkilön lapsuudenystävää pahista Davosia.

  Uutena kasvona kakkoskaudella on mukana Alice Eve, joka esittää Typhoid Mary -pahista. Hänellä on ainakin sarjakuvissa muun muassa pyro- ja telekineettisiä supervoimia.

  Iron Fist toinen kausi tulee tarjolle Netflixiin 7. syyskuuta.

  Samsung julkisti ensimmäisen mobiililaitteisiin soveltuvan 5G-modeemipiirinsä

  Samsung julkisti ensimmäisen mobiililaitteisiin soveltuvan 5G-modeemipiirinsä


  Samsung on julkistanut sekä nykyisiin että 5G-yhteyksiin kykenevän Exynos Modem 5100 -modeemipiirin. 5G-yhteyksien kehitys käy nyt kuumana ja eri valmistajat pyrkivät tuomaan omia 5G-yhteyksiä tukevia laitteitaan markkinoille kiihtyvällä...

  Samsung on julkistanut sekä nykyisiin että 5G-yhteyksiin kykenevän Exynos Modem 5100 -modeemipiirin.

  5G-yhteyksien kehitys käy nyt kuumana ja eri valmistajat pyrkivät tuomaan omia 5G-yhteyksiä tukevia laitteitaan markkinoille kiihtyvällä tahdilla. Nyt Samsung on julkistanut ensimmäisen 5G-yhteyksiä tukevan modeempiirinsä, Exynos Modem 5100:n.

  10 nanometrin valmistustekniikalla luotu ja 3GPP Release 15 -standardin kanssa yhteensopiva Exynos Modem 5100 tukee 5G-yhteyksien lisäksi myös nykyisiä 2G-, 3G-, HSPA- sekä 4G LTE-yhteyksiä. Parhaimmillaan piiri kykenee jopa 6 Gbit/s -tiedonsiirtonopeuksiin. Alle kuuden gigahertsin taajuuden verkoissa tiedonsiirtonopeus jää kuitenkin kahteen gigabittiin sekunnissa.

  Exynos Modem 5100:n toimitukset sitä käyttäville asiakkaille alkavat vielä kuluvan vuoden loppuun mennessä. Täten siihen perustuvia älypuhelimia voidaan odottaa ensi vuoden alkupuolella. Myös Samsung tulee todennäköisesti hyödyntämään uutta modeemipiiriään tulevassa 5G-älypuhelimessaan. 

  Stone – Tässä Big Lebowskista ammentavassa hip-hop -pelissä häröillään koalana

  Stone – Tässä Big Lebowskista ammentavassa hip-hop -pelissä häröillään koalana


  Hip-hopin ja noir-tyylilajin yhdistelmänä kulkeva Stone on hakenut inspiraatiota kulttielokuva Big Lebowskista. Australialaisen Convict Games -studion ensimmäinen projekti vaikuttaa vähintäänkin kiehtovalta. Stone-pelissä seurataan huuruisen...

  Hip-hopin ja noir-tyylilajin yhdistelmänä kulkeva Stone on hakenut inspiraatiota kulttielokuva Big Lebowskista.

  Australialaisen Convict Games -studion ensimmäinen projekti vaikuttaa vähintäänkin kiehtovalta. Stone-pelissä seurataan huuruisen koalan seikkailuja, joissa tämä etsii kidnapattua Alex-rakastaan. Se on seikkailupeli jossa selvitetään Alexin katoamista navigoimalla Stone-koalan silppuisessa muistissa.

  Convict Games suuntaa Big Lebowski -elokuvan viitoittamalle tielle ammentamalla kulttileffan tyylin lisäksi myös sen teemasta. Pelin luvataan olevan pullollaan erilaisia eksentrisiä ja ihmismäisiä eläinhahmoja Ankardo-sarjakuvan malliin.

  Convict Games on muodostettu aiemmin Riot- ja Remedy -studioilla työskennelleistä kehittäjistä. Lisäksi mukana on Hollywoodissa toimineita tahoja, jotka ovat olleet mukana tekemässä esimerkiksi elokuvia Gravity ja Prometheus.

  Pelistä löytyy lisätietoja sen nettisivuilta.

  TOP 5: Nämä naisnäyttelijät tienaavat Hollywoodissa nyt eniten – Scarlett Johansson on selvästi muita edellä

  TOP 5: Nämä naisnäyttelijät tienaavat Hollywoodissa nyt eniten – Scarlett Johansson on selvästi muita edellä


  Forbes-lehti on jokavuotiseen tapaan listannut Hollywoodin parhaiten palkatut näyttelijät. Ensimmäisenä vuorossa ovat naisoletetut. Forbesin mukaan Hollywood-tähtien tuloja tarkasteltiin aikavälillä 1.6.2017-1.6.2018, ja listan kärkeen nousi...

  Forbes-lehti on jokavuotiseen tapaan listannut Hollywoodin parhaiten palkatut näyttelijät. Ensimmäisenä vuorossa ovat naisoletetut.

  Forbesin mukaan Hollywood-tähtien tuloja tarkasteltiin aikavälillä 1.6.2017-1.6.2018, ja listan kärkeen nousi Scarlett Johansson.

  Marvel-suosikin tulot olivat ennen veroja 40,5 miljoonaa dollaria. Ero toiseksi sijoittuneeseen Angelina Jolieen on melkoinen, sillä Maleficent-tähden tulot olivat ”vain” 28 miljoonaa dollaria.

  Kaikkiaan TOP 5 -lista näyttää tältä:

  1. Scarlett Johansson – 40,5 miljoonaa dollaria

  2. Angelina Jolie – 28 miljoonaa dollaria

  3. Jennifer Aniston – 19,5 miljoonaa dollaria

  4. Jennifer Lawrence (summa ei tiedossa)

  5. Reese Witherspoon 16,5 miljoonaa dollaria

  Game of Thronesin loppu ei tee samaa virhettä kuin Lost tai Dexter, lupasi Jamie Lannisteria esittävä Nikolaj Coster-Waldau

  Game of Thronesin loppu ei tee samaa virhettä kuin Lost tai Dexter, lupasi Jamie Lannisteria esittävä Nikolaj Coster-Waldau


  Game of Thronesissa Jamie Lannisteria alusta asti näytellyt Nikolaj Coster-Waldau on kuvaillut tuoreessa haastattelussaan, miten HBO:n jättisarja päättyy. Tietenkään tanskalaissyntyinen Nikolaj Coster-Waldau ei ole paljastanut pienintäkään...

  Game of Thronesissa Jamie Lannisteria alusta asti näytellyt Nikolaj Coster-Waldau on kuvaillut tuoreessa haastattelussaan, miten HBO:n jättisarja päättyy.

  Tietenkään tanskalaissyntyinen Nikolaj Coster-Waldau ei ole paljastanut pienintäkään todellista spoileria Game of Thronesin loppuhuipennuksesta, vaan ainoastaan kuvaillut omia tuntojaan käsikirjoituksen parissa.

  Coster-Waldau kertoi The Wrap -sivustolle seuraavaa:

  ”Luin Game of Thronesin käsikirjoituksen ja kirjoitin sitten [sarjan luoneille] Danille [Weiss] ja Davidille [Benioff], ja sanoin etteivät he olisi pystyneet tekemään parempaa jälkeä. Olen tehnyt Game of Thronesia niin monta vuotta ja koettanut arvailla miten tämä kaikki loppuu – ja kun sitten luin lopun, olin arvannut osan asioista ja osa tuli taas täytenä järkytyksenä ja yllätyksenä. Tiedätkö kun jossain sarjoissa on kyse murhamysteeristä ja viime hetkellä tulevassa ratkaisussa ei olekaan mitään järkeä? Game of Thronesissa niin ei käy. Kaikki palaset osuvat kohdilleen tässä massiivisessa palapelissä”.

  Huojentavaa kuulla.

  2000-luvulla on nähty liian monta ison luokan tv-sarjaa, joiden loppu jätti katsojat kylmäksi ja homma paketoitiin muutenkin epätyydyttävällä tavalla. Esimerkkeinä voisi mainita vaikkapa Lostin ja Dexterin.

  Game of Thronesin kahdeksannen ja viimeisen kauden aloitusajasta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Kauden on kuitenkin luvattu käynnistyvän vuoden 2019 alkupuolella, eli kesäkuun loppuun mennessä.