АФЕРА.БГ

  ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ДАВАТЕ КАК СЕ ДЗВЕРИ ЦВЕТАНОВ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! И ЩЕ „СПЕЧЕЛИТЕ“!

  ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ДАВАТЕ КАК СЕ ДЗВЕРИ ЦВЕТАНОВ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! И ЩЕ „СПЕЧЕЛИТЕ“!


  Цветан Цветанов, Особената форма на главата: „Ние сме доволни от работата на колегите, но винаги трябва да се предпазваме от скандали. През...

  Цветан Цветанов, Особената форма на главата:

  „Ние сме доволни от работата на колегите, но винаги трябва да се предпазваме от скандали. През годините сме доказали, че можем да носим отговорност и винаги сме реагирали бързо, там където е имало сигнали на нередности. ГЕРБ не покровителства никой от хората си... Винаги сме реагирали адекватно на сигналите за нередности. Членството в ГЕРБ и участието в управлението на ГЕРБ е отговорност, а не даденост. Щом разберем за нередности при наши хора, веднага сме се разделяли с тях. С премиера явно винаги сме взимали правилните управленски решение, защото ГЕРБ получава доверието на хората. В момента ГЕРБ има 97 000 членове и винаги може да се получи някой от тези хора да злоупотреби, но сме показали, че реагираме адекватно…

   …От 2009 година сме направили много. Аз тогава отговарях за сектор „Сигурност“ и веднага мога да кажа – нека си спомним колко отвличания имаше тогава, нека си спомним колко наркотици бяха задържани от 2009 г. насам, нека си спомним имаше ли магистрали, нека си спомним как изглеждаше „Витошка“, в образователната система са върнати над 30 000 деца, безработицата намалява…

  Една евентуална загуба на евроизборите ще е загуба за държавата, защото виждате как се развива България. Не смятам да имаме по-малко от шест евродепутати. Ние сме единствената проевропейска партия и защитаваме европейските ценности…“

  Писна вчера некадърно театрално Борисов, че трябва да плещят непрекъснато по медиите, и хоп-троп! – всите телевизии слугински бяха заляти от гербаджийски типове, най-паче Цветан Цветанов.

  Тези хора наистина не знаят къде се намират.

  Толкова глупости изречени на едно място от Цветанов, надали може да изрече и Бойко Борисов.

  Лъжат като мингиани и си мислят, че някой им вярва.

  А слугинските медии като кученцата на Павлов. Продължавайте да ги давате по телевизора, особено Особената форма на главата! Колкото повече се дзвери нечленоразделно там, толкова повече ще „печелят“ избори.

  Не че не са ги спечелили още отсега, защото всички знаем как печели ОПГ години наред. С измама.

  Afera.bg

  ОТВРАТИТЕЛНА МАФИЯ! СЛЕД 11 МЕСЕЦА ПРОКУРАТУРАТА ПРЕКРАТИ ДЕЛОТО ЗА СМЪРТТА НА ДЕТЕТО НА МОСКОВСКИ! НЕ БИЛ ДЛЪЖЕН ДА ЗНАЕ КАК СЕ КАРА МОТОРНА ШЕЙНА!

  ОТВРАТИТЕЛНА МАФИЯ! СЛЕД 11 МЕСЕЦА ПРОКУРАТУРАТА ПРЕКРАТИ ДЕЛОТО ЗА СМЪРТТА НА ДЕТЕТО НА МОСКОВСКИ! НЕ БИЛ ДЛЪЖЕН ДА ЗНАЕ КАК СЕ КАРА МОТОРНА ШЕЙНА!


  Вестник „Сега“!: https://www.segabg.com/category-first-page/prokuraturata-spasi-moskovski-sud-za-smurtta-na-deteto-mu?fbclid=IwAR3R-MgF9PVuha0v5ynKgBjnW5kCC3eLoMkeLIFUuIxqeb711pdCKx_LKZQ ПРОКУРАТУРАТУРАТА СПАСИ...

  Вестник „Сега“!: https://www.segabg.com/category-first-page/prokuraturata-spasi-moskovski-sud-za-smurtta-na-deteto-mu?fbclid=IwAR3R-MgF9PVuha0v5ynKgBjnW5kCC3eLoMkeLIFUuIxqeb711pdCKx_LKZQ

  ПРОКУРАТУРАТУРАТА СПАСИ МОСКОВСКИ ОТ СЪД ЗАРАДИ СМЪРТТА НА ДЕТЕТО МУ.

  СЛЕД 11 МЕСЕЦА „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ДЕЛОТО Е ПРЕКРАТЕНО С АРГУМЕНТА, ЧЕ БИВШИЯТ ТРАНСПОРТЕН МИНИСТЪР НЕ БИЛ ДЛЪЖЕН ДА ЗНАЕ ПРАВИЛАТА ЗА МОТОРНИТЕ ШЕЙНИ!

  Няма данни за престъпление – е становището на ПРОКУРОР ЕМИЛИЯ ВАРАДИНОВА ОТ СГП!

  ОТВРАТИТЕЛНА МАФИЯ, СЛУГИНСКИ ПАЗЕНА ОТ ПРОСТИТУТКАТА НА ВЛАСТТА – ПРОКУРАТУРАТА!

  Afera.bg

  ГЕРБ Е ИЗОСТАВИЛА ЛИДЕРА СИ И ВЯРВА САМО В ЛАПАЧКАТА. ДАВИ СЕ ОТ ЛАКОМИЯ. ГЕРБ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ САМО СЛУЖЕБНО, ЧРЕЗ НАТИСК И ФАЛШИФИКАЦИИ.

  ГЕРБ Е ИЗОСТАВИЛА ЛИДЕРА СИ И ВЯРВА САМО В ЛАПАЧКАТА. ДАВИ СЕ ОТ ЛАКОМИЯ. ГЕРБ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ САМО СЛУЖЕБНО, ЧРЕЗ НАТИСК И ФАЛШИФИКАЦИИ.


  ЗАЩО ГЕРБ ИЗОСТАВИ БОРИСОВ? НЯКОИ ОТГОВОРИ: Днес по традиция много глупости бяха изказани на партийната конференция на ГЕРБ в НДК за...

  ЗАЩО ГЕРБ ИЗОСТАВИ БОРИСОВ? НЯКОИ ОТГОВОРИ:

  Днес по традиция много глупости бяха изказани на партийната конференция на ГЕРБ в НДК за Евроизборите. От много глупави хора, събрани на едно място – друго не може да се очаква, освен глупости.

  Целта беше проста като милиционера Цветан Цветанов – да се набият канчетата на кметовете и на овластените суджук- феодали по места, защото ГЕРБ може да спечели тези избори само служебно, чрез натиск и фалшификации, не чрез идеи и чрез стореното във властта. Тъкмо обратното. Насред многобройните лъжи и заклинания от рода на: “ГЕРБ била единствената дясна партия” (Борисов) или, че “ГЕРБ лети към изборите със скоростта на Ф-16” (Бургаския кмет) или пък, че “ГЕРБ си имал България” (Мария Габриел) се чу и нещо вярно.

  Много вярно. Каза го техният лидер Борисов. Той призна пред преторианската си гвардия, че Генералът е сам на амбразурата. Според Борисов – само вечния Цветанов, нищонеказващия червей Томислав Дончев и хлевоустия двуличник Тома Биков – само те и никой друг гербаджия не отликвал на “молбите на Севдалина” от пресцентъра на МС и ГЕРБ да ходи по студиата и да защитава властта и “успехите” на партията.

  Близо 100 депутати, 15 министри и над 200 общински кметове се криели като мишки. Факт!

  Лидерът на ГЕРБ явно вече е прозрял, че си има партия от административно – команден тип. Тип БКП и КПСС от 80-те години на миналия век. Партия без идеология, без споделени общи ценности и обществено полезни цели. Партия от армия чиновници, търтеи, корумпета, нагаждачи, крадци, използвачи, блюдолизци, суджуци, чорбаджии, мошеници и откровени опортюнисти…. Докато ГЕРБ е на власт тази армия от плъхове и лисици ще се ослушва хрисимо и ще краде. Другите овце само ще се ослушват и ще си пасат. Но никой няма да си мръдне пръста да излезе и да защитава ценности и идеали. Не могат. Безсловестни са. Speechless. Такива бяха подбрани от истинския си водач Цветанов.

  Колкото и да ги плаши Борисов със “сини лампи” тази аморфно-абсорбиращо -крадлива маса от цветанцветановци няма да даде интелигентен отпор на всеобщото негодувание от застоя и безобразието при ГЕРБ.

  Десет години са твърде много време в днешната епоха. Градинки, полянки, Витошка и тангенти няма да трогнат народа, а партията ГЕРБ изглежда е изоставила лидера си и вярва само в лапачката.

  ГЕРБ е изгубила инстинкта си за оцеляване от презадоволяване и лапане. Дави се от лакомия. А малкото “нови лица” на министри около Бойко Борисов всъщност не са негови, те принадлежат на друг човек, на друга партия, на друга квота …но това е съвсем различна история.

  Фактът е, че точно министрите от кабинета на ГЕРБ и ПатрЕотите въобще не са техни и затова не си правят труда да обелят и една добра дума за тях по студиата. Те си имат други задачи, поставени от някой над отиващата си “управляваща’ коалиция.

  Командир и генерал. Сделката с Дявола. Когато продадеш душата си в името на властта….. Гьоте и неговия Фауст. Позната схема.

  Николай Бареков

  Карикатура: Христо Комарницки

  МАФИЯТА СЕ ГОТВИ ЗА ИЗБОРИ. ЦЕЦКУ И БОКО КЪРТЯТ МИВКИ. НИЕ ДА СЕ ГОТВИМ ДА ГИ СПРЕМ! ВРЕМЕ Е!

  МАФИЯТА СЕ ГОТВИ ЗА ИЗБОРИ. ЦЕЦКУ И БОКО КЪРТЯТ МИВКИ. НИЕ ДА СЕ ГОТВИМ ДА ГИ СПРЕМ! ВРЕМЕ Е!


  На страницата си във Фейсбук титанът на мисълта, гордостта на помощното училище във Вършец, е качил следното послание: „2022 г. до Велико...

  На страницата си във Фейсбук титанът на мисълта, гордостта на помощното училище във Вършец, е качил следното послание: „2022 г. до Велико Търново ще има магистрала, ако управлява ГЕРБ. Ще има път Видин-Ботевград, Русе-Велико Търново, Калотина – София, автомагистрала „Струма“ ще бъде завършена. Заявих категорично, че всичко това се случи благодарение на ГЕРБ и ще продължи да се случва, ако партията спечели европейските избори.“

  Значи, материалът – внимавайте: До Велико Търново ще има магистрала, ако управлява ГЕРБ. Ще има пътища – ако спечели ГЕРБ. Всичко се случва благодарение на ГЕРБ и щяло да продължава да се случва, ако спечелят европейските избори. Бе не съм чувала за европейски избори, ама коя съм аз да споря с Краля на изборните далавери.

  Понеже дълбочината на мисълта и изобщо всичко по-сложно силно затрудняват феновете на гербавите да схванат посланията на вождовете на Партията-майка, Цецку е опростил мисълта си до нивото на материала – Избирате ни – има пътища, не ни избирате – няма пътища.

  Демек – няма ГЕРБ, няма държава. Кощунствената мисъл, че на държавата й е задължение да поддържа инфраструктурата и каквото прави, Е НЕЙНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ, НА ДЪРЖАВАТА, С ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, а не партийна приумица, дори не прелита през празното пространство между ушаците на Цецку.

  И по повод притесненията на гербавите, че избирателите не помнели какво са направили, ще ги успокоя: ПОМНИМ! ВСИЧКО ПОМНИМ! Всяко починало дете поради липса на пари за лечение, всеки старец, който сме видели да рови в боклука, всеки убит от вашите недосегаеми, всяко посегателство срещу правата ни, всяка гавра с Конституцията и основните ни граждански права, всеки смачкан журналист, бизнесмен, всеки затворен завод, всеки прокуден инвеститор, помним всяка крива плочка и всяка комисионна, която сте взели. Бъдете спокойни, ако вие забравите, ние ще ви припомним, когато му дойде времето!

  Мафията се готви за избори. Ние да се готвим да ги спрем! Време е!

  ЗАЩО ФРОЙД НЕ Е ЖИВ!

  Представяте ли си какви висоти в психоанализата щеше да достигне бай Зигунд, ако Боку беше на негово разположение за изследване. Нови, неподозирани фрустрации, комплекси и скокове в поведението. Жалко!

  Като се започне от неизживяното детство и избиването на комплекси чрез обличане като мафиот с черен шлифер – пошло и странно комплексарско за възрастен мъж, та се стигне до уплаха му от жените и криенето му като опосум при всяка заплаха някой да не го погали по главата, а да му тресне един.

  Затова и ми беше много интересно от гледна точка на психологията какво ли искаше да каже човечецът с тези „червена“ и „синя“ светлина. Думите изразяват дълбоките ни страхове и вътрешна същност. Дори и лапсусите.

  Та….при липса на Фройд, да се поупражнявам: Каква е символиката на червения цвят: Психологическа символика

  Червеният цвят поражда широк кръг от асоциации. Ето го и пълният списък:

  Енергия, топло, сила, импулс, динамика, активност, възбуда, смелост, любов, страст, доминиращо начало, въстание, агресия, война, насилие, сексуалност, проституция.

  Аналогия в природата

  Огън, кръв, плът, рози, ябълки, домати, други плодове и зеленчуци, рубини.

  Използване в съвременното общество

  Пътни знаци (забрана), символ на пожарникарите, символ на планетата Марс, асоциира се с Нова Година.

  Религия

  Дявол.

  История

  Символ на комунизма.

  Мода

  Привличане на вниманието, сексуалност.

  Съдейки по събитията и поводът за споменаването, стигам до извода, че от Нова година, Боку усеща, че политическата проституция губи доминиращото си начало, задава се въстание, и въпреки продаването на душата си на дявола в Йерусалим и кукловодите – комунисти от ДС, неадекватното му и престъпно поведение привлича вниманието и народът ще го ощастливи на два ката!

  И естествено, обвинява другите за това, тъй като, както знаем, той никога не е виновен – отново характерна отличителна черта за хора, които никога не са постигнали емоционална интелигентност и не са надраснали детето в себе си, което обвинява другото си „аз“ и другарчетата си за всички бели. От страх да не бъде напляскано!

  А сега да видим „синята“ светлина: Психологическа символика

  Духовност, истина, доверие, чистота, спокойствие, удоволствие, пасивност, разбиране, консерватизъм, безопасност, технология, мъжественост, студ, прохлада, меланхолия, депресия.

  Аналогия в природата

  Небе, океан, метличина и други цветя, риби.

  Използване в съвременното общество

  Джинси, полицейска униформа, задължаващ цвят (в пътните знаци).

  История

  В древен Рим философите са носили сини роби. Символ на добродетелта в християнството.

  Значение в другите култури

  В Китай синият цвят символизира безсмъртие. Цвят на бога Кришна и на светостта в индуизма.

  Оптически характеристики

  Синият цвят има особеността да отива на заден план, сините обекти изглеждат по-далече, отколкото са в действителност.

  Както виждаме, синият цвят е много противоречив – олицетворяващ от полицейските униформи, през истината, пасивността, безопасността и безсмъртието. Синият цвят не е агресивен, той изглежда много по-безопасен от червения. И бих направила изводът, че Боку в действителност не знае какво да прави, в тази асоциация той се чувства безпомощен, че не може да повлияе върху кметовете и другите членове на гербавите по места, тъй като не владее партията. Заплахи, които са по-скоро пасивни и безпомощни.

  Мдаааа, препоръчително лечение – електрошок /може и на стол/ и поливане със студена вода. Лоботомията няма да помогне, тъй като е вродена.

  Елена Гунчева

  МУХАХА, МОЛИТВЕНАТА ЗАКУСКА СИГУРНО ПОЧВА ТАКА: ОТЧЕ НАШ, БОЙКО, ТИ, КОЙТО СИ НА НЕБЕСАТА

  МУХАХА, МОЛИТВЕНАТА ЗАКУСКА СИГУРНО ПОЧВА ТАКА: ОТЧЕ НАШ, БОЙКО, ТИ, КОЙТО СИ НА НЕБЕСАТА


  „Цветанов се похвали с първа градска молитвена закуска“ Мухахахаааааааа, молитвена закуска, бе, няма ала-бала и тинтири-минтири! И Филип...

  „Цветанов се похвали с първа градска молитвена закуска“

  Мухахахаааааааа, молитвена закуска, бе, няма ала-бала и тинтири-минтири!

  И Филип Димитров и той там….

  Сигурно почва така:

  Отче наш, Бойко,

  ти, който си на небесата

  ……

  Да се свети твоето име!

  Виктория Тинтерова

  ИЗПРАВЕТЕ СЕ И ТЕ ЩЕ ПАДНАТ!

  ИЗПРАВЕТЕ СЕ И ТЕ ЩЕ ПАДНАТ!


  Мафията днес се е събрала в София да обсъди как да задържи властта си, да печели и да ликвидира българите като народ. Великото събитие беше...

  Мафията днес се е събрала в София да обсъди как да задържи властта си, да печели и да ликвидира българите като народ. Великото събитие беше открито от една интелектуално семпла женица, която дори се срамува от българските си имена и по европейски си е сменила фамилията, а се говори, че ще си сменя и бащиното българско име като срамно и обидно. Женицата с телешки възторг обяви, че Европа имала нужда от лидери като Бойко Борисов! Не се и съмнявам, на някой джендър-парад в Брюксел би изглеждал много добре с розови пера отзад да води парада! Само че България няма нужда от предатели като Бойко Борисов и като вас!

  Нас ни управляват ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ! ПРЕСТЪПНА ШАЙКА!

  Чиято цел, наред с личното облагодетелстване, е ликвидиране на българския народ. А ние – мълчим! „И това ще мине!”, се успокояваме. Не, няма да мине. След нас няма да остане нищо. Растат поколения, неспособни на съпротива, които не знаят истината, които са с промити мозъци и дори съзнанието им не допуска, че гербавите не са прави и са престъпници. Младежи, убедени, че турско робство не е имало, а черепите в Баташката църква са сложени нарочно от комунистите, за да вярваме в лъжи. Хора, убедени, че Русия е агресор и тя е предизвикала Втората Световна Война. Българи, убедени, че американците, които преди десетилетия бомбандираха мирна София и убиха стотици хора, са ни приятели. Които смятат чуждестранните капиталисти, експлоатиращи българите, за инвеститори, от които зависим. Които не си спомнят какво е българска армия. Учат децата ни, че недосегаемите крадат и убиват, защото ги подтискаме и ги мразим. Учат ги, че са нормални всякакви извращения, противни на морала и ценностите на българите.

  За партийния форум на мафията са намерили пари – от нашите данъци, разбира се, но за ремонт на кораба „Радецки” – нямало. Защото е СИМВОЛ – на борбата на народа ни за свобода. А те мразят нашата свобода!

  Обръщам се към хората от моето поколение – ние допуснахме врагът в къщата си. Ние бяхме виновни – в наивността си и мечтите си за свобода предадохме народа си на вълците. Ние сме последните, които помним какво е било и не вярваме в лъжите. Ние трябва да решим какво бъдеще да имат децата ни. Ние трябва да поправим грешката си.

  Пуснете телевизора и погледнете оядените физиономии в НДК, самодоволни, нагли, самодостатъчни и престъпни. Които ни управляват и се чудят как да ни лишат от последните средства за живот. И да ни принудят да БЯГАМЕ – да бягаме от родината си, за да спасим себе си и децата си. Гонят ни от собствената ни земя, защото за тях няма нищо свято – нито България, нито народа им, нито Бог. Мамон е техният бог, парите са техният морал, наглостта и агресията са техните качества.

  И престанете с мирните протести и песни и хора! Смешни сте! Жалки сте! Не осъзнавате ли какво става с България? Вие сте срещу престъпници. Срещу мафия. Срещу хора, на които не им е останало нито чест, нито морал, нито душа. Тях ли ще впечатлите с написани плакати и народни хора??? Малоумни ли сте?

  Престъпниците се махат по един начин. И още хан Крум го е казал: Който не ще мира, има секира! Сега престъпната шайка и патрЕотите се боричкат кой да отиде на хранилката в Брюксел, където послушно да гласува джендърските соросоидни глупости. Тях не ги интересува, че българите измират, че хора умират от глад, че България умира! Те вече са ни спазарили и са се продали на американските си и европейски господари. Вслушайте се в думите им. Интересуват ли ви нещата, които говорят? Освен как да се защитим срещу тях?

  Гответе се, шайката се готви да ни приключи. Гответе се не за народни хора и блокади на магистрали по морето. Гответе се за революция. Защото нещата вече са: или ние, или те!

  И ако се изправим, те ще паднат!

  Елена Гунчева

  ЦВ ЦВ И ГЕРБ ЗАЕДНО С ПОДЛОГИТЕ ИМ ГОТВЯТ НОВ КОСТИНБРОД. РАДЕВ ДА НЕ СЕ ЦЕРЕМОНИ С ТАЗИ ПАПЛАЧ

  ЦВ ЦВ И ГЕРБ ЗАЕДНО С ПОДЛОГИТЕ ИМ ГОТВЯТ НОВ КОСТИНБРОД. РАДЕВ ДА НЕ СЕ ЦЕРЕМОНИ С ТАЗИ ПАПЛАЧ


  Цв Цв и ГЕРБ заедно с техните долнопробни подлоги Обединените ПатрЕоти и МаГарешки готвят нов Костинброд за Евроизборите, за да останат на...

  Цв Цв и ГЕРБ заедно с техните долнопробни подлоги Обединените ПатрЕоти и МаГарешки готвят нов Костинброд за Евроизборите, за да останат на власт. Ще извадят цялата извънпарламентарна опозиция от изборния процес, включително и партиите като Презареди България и ДСБ, които са представени на ниво Европарламент.

  Абсолютно противозаконно промените в Изборния кодекс ще се правят едва три месеца преди изборите, въпреки изричната забрана от Венецианската комисия, която забранява промени в изборните регламенти минимум половин година преди датата на вота.

  Забележете, поправките в закона са писани в централата на ГЕРБ, а ги внася машата им Магарешки.

  ДПС от своя страна ще държи ПатрЕотите здраво стегнати на къса каишка и ужким “обединени”, за да ги ползва за параван на своето участие във властта с двупартийната коалиция ГЕРБ – ДПС. От време на време ще им пуска малко цигани за “повдигане” на умрелия им рейтинг, но това няма да ги спаси от прогрома на изборите през май.

  В този си крадлив, алчен и уродлив вид светата Троица псевдопатреоти са напълно обречени, въпреки интервенциите за изкустената им кома от Сарая. Всякакви поправки в Изборния кодекс ще ме накарат да се обърна директно към ЕК, ЕП, Европейския съд и Венецианската комисия с цел тяхното санкциониране.

  Очаквам и държавния глава Румен Радев да не се церемони с тази паплач и да наложи вето на жалките им опити да пренаписват изборните протоколи.

  Николай Бареков

  Колаж: Георги Динев

  НА ФОНА НА ДИКТАТУРАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ – КАК НИ РАЗДЕЛИХА. НАПЪЛНО ОБЪРКАНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА.

  НА ФОНА НА ДИКТАТУРАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ – КАК НИ РАЗДЕЛИХА. НАПЪЛНО ОБЪРКАНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА.


  Дългичко стана… И не е смешно хич. Тия дни се опитвам да си обясня защо стигнахме до тук. До тук значи най-бедни, вече напълно смачкани,...

  Дългичко стана… И не е смешно хич.

  Тия дни се опитвам да си обясня защо стигнахме до тук. До тук значи най-бедни, вече напълно смачкани, съвсем обезверени и изхвърлени от живота на света. От световния прогрес, култура и изкуство.

  Струва ми се че за десет години успяха да ни разделят на две и тези две групи още на две. Ние, поколението, което бяхме на около 25-40 години през 90-та година и …нашите деца.

  Ние – бедни като църковни мишки, опитали и преживели какво ли не. 30 години несигурни и напълно омаломощени от смяна на правилата, вече съвсем уплашени и те – нашите деца. И те разделени на две.

  Едните сравнително добре платени по някакви отвратителни кол-центрове и тем подобни ай ти измишльотини. Нищо не са произвели тези наши деца, дори и по едно копче… И станаха егоисти. Станаха хора, които изобщо не се интересуват от идеологии или идеали или от етика и морал. Тях ги интересуват само здравословно хранене, здравословен живот и пари. Станаха като пастори – громят. Пушенето. Пушенето – враг номер 1 на Тутраканската селищна система и на прогреса на човечеството. Другото не са пороци, различност му викат.

  Напълно объркана ценностна система. Те въобще не разбират колко са ощетени. Свикнали са с разбитите улици и тротоари, с мръсотията, свикнали са възрастните хора да са бедни, здравеопазването да е скапано, те друг не са видяли тук…

  Не гледат новини, Борисов не ги вълнува въобще – там някакъв. Даже казват – нищо не зависи от държавата, че са и убедени в това. Държавата за тях е ала-бала, се тая Кой, всички са маскари. Важното е да имаш пари, че да идеш в Париж, да си купиш сьомга и киноа, хубава кола, 50 инчов, извит телевизор, да имаш мускули като на Шварценегер, да си с прическа, обръснато тяло и оскубани вежди…. Важното е че няма визи. В новите им, купени с кредит душегубки в смахнато построени квартали няма библиотеки.

  А другата част от децата ни избягаха от нас.

  Едните не искат да помогнат, другите не могат.

  Ние пък се разделихме на комунисти и антикомунисти, русофоби и русофили. Толкоз. Няма друго. Като че ли човекът е само това – идиологеми. Не образование, ерудиция, добро възпитание… И бившите седесари и бившите бесепари, обаче, се сме в тоя кюп на възрастните мизерници с ниските заплати и пенсии.

  Сигурна съм, че това започна от недоволствата срещу Орешарски. Тогава, ако помните, на улицата излязоха „умните и красивите“. Кой го измисли това не знам, но направи голяма беля на демокрацията.

  И не, българите не са нито мързеливи, нито злобни и завистливи.

  Попаднахме в един капан, от който можем да се измъкнем само ако спрем да се ръфаме като кучета и осъзнаем, че и млади и стари, и русофоби, и русофили живеем в една кочина, че дишаме един и същи отровен въздух.

  Децата ни избягаха от нас!

  П.П. Няма да влизам в никакви разговори и спорове кога е било по-хубаво! Каквото било-било! Няма връщане назад! Докато пишех това, чух разговор, отново, за радиото, комунизма и прочие героизми. Тези разговори на фона на диктатурата, в която сега живеем, диктатура и мизерия са жалки и нелепи. Тези разговори трябва да спрат, поне за известно време, ако имаме малко акъл в тиквите!

  Отказвам да приличам на дружинна ръководителка на 50 години, вкопчена в младостта си…. с прашен, изрусен огромен кок!

  Виктория Тинтерова

  ЧАКАМЕ ДА ЗАКРИЯТ И БЪЛГАРИЯ. ЕТО ТАКА УМИРА ДЕМОКРАЦИЯТА – ПОД ГРЪМКИТЕ АПЛОДИСМЕНТИ НА ТЪЛПАТА

  ЧАКАМЕ ДА ЗАКРИЯТ И БЪЛГАРИЯ. ЕТО ТАКА УМИРА ДЕМОКРАЦИЯТА – ПОД ГРЪМКИТЕ АПЛОДИСМЕНТИ НА ТЪЛПАТА


  ЕТО КАК УМИРА ДЕМОКРАЦИЯТА На практика така става – много села, с население под минимума, вече ще са лишени от правото да избират кмет, ще...

  ЕТО КАК УМИРА ДЕМОКРАЦИЯТА

  На практика така става – много села, с население под минимума, вече ще са лишени от правото да избират кмет, ще им бъде назначаван такъв от управляващите. Естествено – от тяхната партия. Който много добре ще осъзнава на кого трябва да бъде благодарен. И който няма да има смисъл да се старае, защото той избиратели няма, има само началници, които го назначават. С което още повече ще се обезлюдят тези селища.

  Вие осъзнавате ли – 3800 НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ? Които преди години са кипяли от живот, играли са деца, имало е производство, селската фурна е правила топъл хляб, а в хоремага са се събирали хората да обсъдят живота и политиката. Сега са села-призраци. Останали с по някоя друга баба или дядо, на доизживяване. Докато освободят територията.

  Закриваха училища, защото имало малко ученици. С което обричаха селата. Защото никой родител не иска детето му да пътува всеки ден надалеч за училище. Да припомням ли Япония, където има училища дори само за 1-2 деца. Защото държат на народа си и на образованието. Тук закриваха, продаваха, държаха се като вандали и хуни. И сега продължават да закриват – вижте колко хиляди училища са закрити. Болници – закрити. Производства – закрити. Селата – закрити. Чакаме да закрият и България.

  Правото да избираш кой да те управлява е залегнало в Конституцията. Сега лишават тези хора дори от това право да изберат кой да се грижи за селото. Втълпяват им, че те са без значение, че държавата не може да отдели пари дори за избори в селото, не е икономически изгодно. Втълпява им, че това е краят.

  И отново си спомням сцената от „Междузвездни войни“, когато обявиха империя – „Ето така умира демокрацията – под гръмките аплодисменти на тълпата.“. Много разумно звучи да не харчим пари за избори по тези села. Стига да не харчиха милиарди за глупости. Но за хората в България пари никога няма. Ние сме….на доизживяване. И управляващата шайка, която ни е продала, гледа с леко отегчение, че все още се държим и не сме освободили земята, която вече са я спазарили.

  За да бъдем свободни, за да живее в държава, която ни харесва, за да имаме управление, което ни харесва, НЕ ТРЯБВА ДА МЪЛЧИМЕ! А ДА ПРОТЕСТИРАМЕ – СРЕЩУ ВСЯКО РЕШЕНИЕ ПРОТИВ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!

  Защото в нашето мълчание е тяхната сила. Днес ще мълчим за закриването на училище като икономичесски неизгодно в някое село, утре ще мълчим за закриването на някоя болница, а след няколко години ще пропуснем да се изправим дори за закриването на държавата. Всяко нещо трябва да ни впечатлява, всяко нещо трябва да ни възмущава, трябва да се противопоставяме, да крещим, да протестираме.

  Не сме стадо! И трябва да се защитим срещу своеволията на тези, които ни предадоха.

  Елена Гунчева

  ОПГ ИНСТРУКТИРА ЗА ИЗБОРИТЕ. ПО МЕТОДА НА ИВАН ТОТЕВ И СХЕМАТА „КОСТИНБРОД“

  ОПГ ИНСТРУКТИРА ЗА ИЗБОРИТЕ. ПО МЕТОДА НА ИВАН ТОТЕВ И СХЕМАТА „КОСТИНБРОД“


  Днес ПП ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща. Форумът ще започне в 12.00 часа в зала 3 на НДК. В срещата ще участват 2000 души – народни...

  Днес ПП ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща. Форумът ще започне в 12.00 часа в зала 3 на НДК. В срещата ще участват 2000 души – народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ…

  Ето гербаджийските методически указания, които днес ще бъдат спуснати за изпълнение на местните координатори на ОПГ:

  1) По схемата „Костинброд“ да се избере печатница, фабрикуваща празни изборни бюлетини и вече попълнени такива. Транспортирането на попълнените бюлетини се поема от доверени лица на ГЕРБ.

  2) Препоръчително е в селата да се копира моделът „Галиче“ – по възможност в Секционните избирателни комисия протоколите за избор на кмет да се обработват от роднини на кандидатите.

  3) В Районните избирателни комисии в София и големите градове да се прилага моделът „Зала Универсиада“ от 2011 г. – депутати от ГЕРБ да надзирават преброяването на бюлетините.

  4) Творчески да се използва опитът на пловдивския кмет Иван Тотев, който на видеозапис от 2012 г. инструктира местната структура на ГЕРБ как изборните комисии правят невалидни 30 процента от бюлетините за други партии.

  5) Да не се чистят избирателните списъци от т.нар. мъртви души – вотът им е 100 процента резервиран за кандидатите на ГЕРБ.

  6) Циганските гета са запазена територия на ГЕРБ. Изключения се правят само за ДПС и ОП, след съгласувателна процедура на национално ниво.

  7) Избирателните комисии са алфата и омегата на изборния процес. Да се купуват цели избирателни комисии в малките населени места по актуализиран ценоразпис (5000 лева за шеф на комисия, 2000 – за редови член,1000 – за неграмотни)…

  –––––––––

  Бележка на автора

  ОПГ – Организирана престъпна група.

  ОП – Опитомени патриоти

  Велизар Енчев