АФЕРА.БГ

  СВОБОДА НА СЛОВОТО ЛИ? „НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ И НЕ МИСЛЕТЕ САМО ЗА СТОМАСИТЕ СИ“!

  СВОБОДА НА СЛОВОТО ЛИ? „НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ И НЕ МИСЛЕТЕ САМО ЗА СТОМАСИТЕ СИ“!


  Свобода на словото ли? Единствената медия, която открито, методично и последователно подкрепи Босия, в личния му порив да преодолее...

  Свобода на словото ли?

  Единствената медия, която открито, методично и последователно подкрепи Босия, в личния му порив да преодолее насъсканата срещу неговата личност държавна машина, беше „Афера“! Не случайно и напълно безкористно.

  Всички останали медии произведоха оглушителна тишина и се включиха лицемерно постфактум, едва след като официалната държавна власт беше принудена да прекрачи дома на протестиращия против безнаказаната корупцията по високите етажи на властта. Причината за това медийно затъмнение е само една – зависимост. Пълна икономическа и политическа зависимост от властта!

  На 8.01.2010 година в 15.24 часа, омразният за всеки подлец и лицемер сайт „Афера“, публикува следната статия: 10 години от смъртта на Илия Минев: „Не се страхувайте и не мислете само за стомасите си”. Прочетете я.

  Защо ви припомням това!? Именно защото някои нестабилни публични фигури продължават да подменят истината с лъжа. В мощна среда на интриги и безпардонност. Причините са твърде много. Толкова много, че в тях се изгубва истината, дори че Илия Минев беше захвърлен в старчески дом, като човек от улицата.

  Извинявам се на всички леви, десни, либерали и прочее полит-фантазьори. Има граници и ако до днес не сте разбрали, че истината няма нужда от крясъците ви, нито от реклама, означава, че сте глупави. Примитиви.

  И до днес истинският убиец на човешки съдби у нас продължава да бъде престъпното държавно управление. Факт, който сме длъжни да преодолеем заедно!

  Запомнете го!

  Тази престъпност има свои корени, условия и обективности, заради които съществува като чудовище. Те не можаха да бъдат преодолени , заради лица, които подменяха и продължават да подменят истината с лъжа, чрез лицемерие, подлост и коварство. Защитени от тогите на държавния имунитет, поддържани от истерична тълпа.

  Има истина и лъжа! Има добро и зло! Остава да бъдат осветени като такива. Единици могат да се докоснат до действия извън личната си суета – целенасочени, планирани и прецизни. Промяната на общественото съзнание не е акт, а дълбок процес на събуждане, осъзнаване и личностно израстване. Трябва да сме търпеливи войници и въпреки съмненията един към друг, да вярваме, че има светлина и сме длъжни да живеем в нейната истина…

  За малоумните! И нискочелите. За скопците! И за страхливците.

  Босият не е самоубиец! Никога не е бил такъв, няма подобна психика и е влюбен в живота човек. Събирал е грижливо милион доказателства, съществуващи като оригинални документи, които е осмислял, обобщавал и прецизирал. Извършил е титаничен личен труд, за да докаже не просто продаване на шофьорски книжки, а цялата престъпна верига, стигаща до върховете на държавната власт. Налице е ситуация, в която за пръв път в новата ни история може да се разобличи и освети корупционен скандал излизащ далеч от нашите граници.

  Босият е само на една крачка от възможността да разруши цялото политическо статуквото на прехода!

  Защо е необходимо разобличаването? За да стъпим на здраво и да превърнем държавата ни от престъпна в правова! Да имаме тази обективна възможност. Да имаме република, която да бъде крепост и гаранция за справедливост, а не безплътен дух, който убива с невидима ръка.

  Важно е да се покрепи Босия, защото разобличаването на мафията е и негов личен стимул за живот, не семе на смърт от култивирано отчаяние…

  Николай Марков

  АКО НЕ ГЛЕДАТЕ КАКВИ ГИ ГОВОРИ ЦВЪ, ЦВЪ НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ. ПУСКАЙТЕ ЦВЪ 24/7! НЯМА ПО-МОЩНО ОРЪЖИЕ ЗА ПОГОЛОВНО ОТВРАЩЕНИЕ ОТ ГЕРБ И ПРИСЪДРУЖНИ!

  АКО НЕ ГЛЕДАТЕ КАКВИ ГИ ГОВОРИ ЦВЪ, ЦВЪ НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ. ПУСКАЙТЕ ЦВЪ 24/7! НЯМА ПО-МОЩНО ОРЪЖИЕ ЗА ПОГОЛОВНО ОТВРАЩЕНИЕ ОТ ГЕРБ И ПРИСЪДРУЖНИ!


  Много моля, хората, които НЕ гледат телевизия да не казват, че НЕ гледат телевизия под моите умозаключениея за телевизиите! Да не ми казват,...

  Много моля, хората, които НЕ гледат телевизия да не казват, че НЕ гледат телевизия под моите умозаключениея за телевизиите! Да не ми казват, че съм мазохист, да ида да се разхождам, да чета книги, да гледам дискавъри.. хистори, травели и прочие. Не ме интересува кой гледа или не телевизия изобщо.

  Аз говоря за Работите в държавата, телевизиите също, телевизиите в момента са патерици на властта и ако НЕ гледате новини, начи изобщо не знаете какво става в държавата. Това е моето твърдо убеждение. Ако не гледате какви ги говори Цвъ, Цвъ няма да изчезне. Няма да изчезне гледката на избити кози и драмата на едни хора, които остават без поминък и надежда….

  Знам колко са тъпи такива призиви, убедена съм, че няма да фане декиш и винаги ще се намери някой, който да ме съветва. Ся, аз съм една жена, прилично дебела и в разцвета на силите си. Късно е да ме възпитавате. Турски сериали не гледам и имам толкова крайно мнение за хората, които гледат, че чак ме е срам да си го мисля…. ама не ви занимавам с него, нали?! Не гледам Слави, София ден и нощ, Истински истории, Гала и Мъжътнагала и такива подобни, щото са обида за интелекта. Но не налагам мнението си на никого. Не качвам картинки с цветя които мърдат и светкат, котки в сърца и влюбени красавици, нито думички на Паоло Куелю на фона на дъга, но не ви обяснявам непрекъснато колко е тъпо това и как никой не го интересува.

  Много моля, вместо да ме поучавате какво да правя и какво да не правя, да се разкарате от това място. Опитвам се да бъда възможно най-възпитана.

  Може би си пролича, колко много се ядосах от сутринта.

  Виктория Тинтерова

  Бележка на АФЕРА: Горещ призив отправяме към всички слугински „водещи“ телевизии! Пускайте Цвъ Особената форма на главата 24/7 – всеки ден, всеки ден, всеки ден! Няма по-голямо и мощно оръжие от това – всеки ден да гледаш и слушаш Особената форма на главата – за поголовно отращение от герб и присъдружни до победата!

  НИТО ВИЗАНТИЙЦИ, НИТО ТУРЦИ, НИТО РУСНАЦИ ИЛИ КОМУНИСТИ СА ВПРЯГАЛИ ТОЛКОВА РЕСУРС, ЗА ДА ПОБЕДЯТ 30 БЪЛГАРСКИ КОЗИ И 1 САМОТНА БЪЛГАРКА

  НИТО ВИЗАНТИЙЦИ, НИТО ТУРЦИ, НИТО РУСНАЦИ ИЛИ КОМУНИСТИ СА ВПРЯГАЛИ ТОЛКОВА РЕСУРС, ЗА ДА ПОБЕДЯТ 30 БЪЛГАРСКИ КОЗИ И 1 САМОТНА БЪЛГАРКА


  Отиде си и този ден! Денят, който показа истинското ниво на българските политици и полицаи. А нивото на всяка власт и сила, както знаем, се...

  Отиде си и този ден! Денят, който показа истинското ниво на българските политици и полицаи.

  А нивото на всяка власт и сила, както знаем, се определя от нивото на опонентите й. Опоненти на нашите властимащи се оказаха трийсетина кози и една баба!

  Цялата репресивна мощ на България, включително и медийната цензура, беше впрегната в неравностойната битка.

  Жалки! Жалки се оказаха “мъжете” от Дондуков, които изпратиха “мъже” под пагон да си мерят п*шките с една самотна жена, която на всичко отгоре няма п*шка… и победата бе осигурена! Всъщност това май е най-голямата “им”победа… до сега (може би утре ще бият и убиват майките на децата с увреждания или пък “джендърите”)

  Но нека се знае, че нито византийци, нито турци, нито руснаци или комунисти са впрягали толкова голям човешки, технически и финансов ресурс, за да победят 30 български кози и 1 самотна българка.

  Нека се гордеят с тази победа! Победите най-ясно показват нивото на “победителите”!

  П.П. Лека нощ на тези, които могат да заспят, а и на тези, които никога не са се събуждали!

  Стилиян Иванов

  КАК МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ЧУМАТА

  КАК МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ЧУМАТА


  Уважаеми сънародници, През последните 8 години се налага за четвърти пореден път, поради връхлетялата ни чума, да умъртвяваме десетки...

  Уважаеми сънародници,

  През последните 8 години се налага за четвърти пореден път, поради връхлетялата ни чума, да умъртвяваме десетки хиляди дребно преживни животни, а и не само тях. Да убиваме поминъка на все още малко останалите наши сънародници от Странджанско-Сакарския край. Освен стотиците милиони лева загуби, които понася страната ни, сме на път окончателно да обезлюдим този прекрасен кът на родината ни. Това безсилие още един път потвърждава отдавнашното ни твърдение, че страната ни се управлява безхаберно и престъпно, на принципа „Над нас е Господ, след нас потоп!”.

  През 2015 г. съвместно с Васил Василев, председател на общобългарския комитет „Васил Левски”, направихме проектопредложение до правителството и лично до Бойко Борисов за предимствата при построяването на оградата на границата ни с Турция по монолитен начин. При изброяването на редицата предимства, които ще споделя по-долу, написахме и това, че по мнение на специалистите основните преносители на зарази са дребните животни като лисици, чакали и таралежи, и че построена по този начин оградата ще спре окончателно предвижването на тези животни и пренасянето на зарази от тях, включително и случаите на контрабандно пренасяне на животни. На практика, успоредно с преградата за бежанците, щеше да се реши и този национален проблем, който ни струва във времето милиарди левове. Както и във всички останали случаи отново не получихме отговор.

  Ето и по същество как изглеждаше част от въпросното проектопредложение:

  Уважаеми г-н Министър-председател,

  Представяме Ви проектопредложение с подробна обосновка за предимствата и конкретна калкулация за костващата цена при построяване на предстоящата ограда на българо-турската граница по монолитен начин или с 50 см основа, 4,5 м височина, плюс телена надстройка, костващата цена е 500 лв. на линеен метър, (което ще рече, че само оттук се касае за 100 млн. лв. икономически ефект). Надеждността на съоръжението, построено по този начин, е несравнима с телената ограда. Несравним, несъпоставим е и гаранционният срок на съоръжението – далеч над 100 години ще изпълнява функциите си.

  Освен фундаменталния въпрос с преградата срещу евентуалното пренасяне на зарази от животните, написахме и предимствата като тези, че в този случай 100% от стойността, отделена за оградата, ще остане в страната ни и ще съживи икономиката и малките фирми по пограничните райони, а именно десетките пясъчни и каменни кариери, арматурни дворове, бетонови възли, кранове, техника и редица изпълнители. Тъй като се работи на широк фронт, могат да работят и стотици отделни групи хора. Написахме и това, че още през 59-та, 60-та година служих на заставата, на която се направи първото заграждение или т.нар. „Кльон”. Още при тогавашната техника беше прокарана инсталация, която сигнализираше в заставата кой участък от съоръжението е атакуван и своевременно се прекратяваха нарушенията. По този начин със сегашната техника ще се освободи потреблението на жива сила и средства.

  Не за първи път твърдя, че с европейските фондове се злоупотребява повече, отколкото с бюджетните средства. По-голямата част от средствата се връщат под формата на телени огради, плочки за обновяване на площади и улици и други материали, голяма част се присвояват неправомерно. На практика те не се влагат в дълготрайни активи, за да се отварят работни места, а гледат по най-бързия начин да бъдат усвоени и присвоени. Ето и категоричният пример, побързахме да построим телената ограда, която внесохме от Унгария, на практика ни коства двойно, 1000 лв./м, за краткото време на експлоатация многократно се доказа, че тя е неефективна, не представлява преграда за нарушителите и при всяка промяна на времето падат цели километри, и си гласувахме закон, че при възстановяване на оградата няма да се извършват обществени поръчки, чрез което си отворихме поредната касичка, кран за безконтролно източване на милиони лева обществени средства.

  Уважаеми сънародници,

  Основателна е тревогата на обществото ни за връхлетялата ни поредна чума по животните. Не е ли време да се запитаме коя беше тази чума, която от 10 млн. овце, които страната ни е отглеждала по всяко време от своето съществувание, то днес сме останали с 1 млн. 300 хил. овце? Същата е пропорцията и при останалите животни дребен и едър добитък, което е отглеждало нашето родно стопанство. Същата чума унищожи цялостно селското ни стопанство, поливната система, която осигуряваше вода на 12 млн. дка земя, унищожи военно-промишления ни комплекс, наряза хиляди танкове и стотици самолети, ракетите, които ни осигуряваха сигурността и суверенитета, за които българският народ е отделил милиард и половина лева. Какви бяха причините, когато и Гърция, и Турция, и Кипър, и редица други страни закупиха най-модерните руски ракети? На практика, съвсем умишлено, целенасочено беше унищожена цялата ни промишленост, и беше лишен от препитание народа ни. Защо не се запитаме от къде дойде заразата на чумата, която унищожи 2 млн. българи? Каква е тази чума, която принуди през последните 29 години 35 хил. българи, които невиждайки никакво прозорче, никаква светлина, да сложат край на живота си?  Защо оглавихме всичко негативни световни класации като най-бедна, най-болна и бързоизчезваща нация? Все  въпроси, които трябва да ни навеждат на мисълта през лятната ваканция като своегорода ден за размисъл преди изборите, през есента до края на годината, българският народ не се ли осъзнае и въстане да възстанови конституционните си права и измете на бунището т.нар. от себе си „политически елит”, не се ли издигне върховенството на закона и справедливостта в обществото, страната ни окончателно е обречена! Ще повторя отново и отново, та нима не виждаме, че пред очите на всички ни обществото ни се разпада, майка България си отива! Крайно време е нашият авангард, нашите духовни водачи да поемат съдбата на собствения си народ.

  P.S. Може да се спори, кой е по-големият бич за обществото ни, дали корупцията или нецелсъобразното изразходване на средствата. В следващия материал ще представя обосновано, отново с факти, нецелесъобразното изразходване на 3-те млрд. лв. за санирането и съответно предложение как може с тези средства да се даде началото на един национален проект, на една кауза.

  Игнат Раденков

  гр. Варна

  ЧУМАТА „БОРИСОВ & ГЕРБ“ ПРИКЛЮЧИ. ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ ВИ ЗАСТИГНЕ ОТ ГОРЕ, ТАМ, КЪДЕТО НАЙ ВИ БОЛИ!

  ЧУМАТА „БОРИСОВ & ГЕРБ“ ПРИКЛЮЧИ. ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ ВИ ЗАСТИГНЕ ОТ ГОРЕ, ТАМ, КЪДЕТО НАЙ ВИ БОЛИ!


  Чумата. Дето е „чума“ само заради интересите на Мафията, която управлява. АФЕРА, има една новина обаче за теб, Бойко Методиев Борисов: Ти,...

  Чумата.

  Дето е „чума“ само заради интересите на Мафията, която управлява.

  АФЕРА, има една новина обаче за теб, Бойко Методиев Борисов: Ти, Борисов & ГЕРБ, си приключен!

  Ако не си го вдянал още, тепърва ще видиш тихия гняв и омерзеност на всички онези, които заколи! Тепърва ще идва и възмездието, което застига от Горе, там, където най-много боли!

  ПРИКЛЮЧИХТЕ! ДНЕС! ТАЗИ ВЕЧЕР!

  Кръвта е вече по ръцете ви.

  Това няма да бъде простено –дали след ден, дали след месец, дали след година – все едно.

  Чумата, която си сътворихте, ще се стовари на вашата глава. Със страховита сила.

  А когато от Горе затрополи Възмездието и паникьосано ще се питате –защо точно на мен – ние ще помним сълзите в очите на закланите животинки и сълзите на българите, на които убихте душите, сърцата и живота!

  Амин!

  П.П. А докато се лееше кръв в едно село, заградено като че ли сме в Чернобил, ето я Цвета Караянчева къде се хили като пача!

  Afera.bg

  СКАНДАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА ЗА „ЮНИОН ИВКОНИ“ И ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА НА МАГИСТРАЛА „ТРАКИЯ“! ВИЖТЕ ПОВЕДЕНИЕТО НА ГЕРБ ЕКСДЕПУТАТА ИВАЙЛО КОНСТАНТИНОВ! И КАК ПРОКУРАТУРАТА ЗАМИТА…

  СКАНДАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА ЗА „ЮНИОН ИВКОНИ“ И ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА НА МАГИСТРАЛА „ТРАКИЯ“! ВИЖТЕ ПОВЕДЕНИЕТО НА ГЕРБ ЕКСДЕПУТАТА ИВАЙЛО КОНСТАНТИНОВ! И КАК ПРОКУРАТУРАТА ЗАМИТА…


  Скандално разследване на „Открито“ на Валя Ахчиева по БНТ, тръгнало да рови обществена поръчка, спечелена от „Юнион Ивкони“,...

  Скандално разследване на „Открито“ на Валя Ахчиева по БНТ, тръгнало да рови обществена поръчка, спечелена от „Юнион Ивкони“, собственост на ексдепутата Ивайло Константинов от ГЕРБ, ненадейно се натъква на УКРИТИ ДО ТОЗИ МОМЕНТ ФАКТИ, свързани със зверската катастрофа на магистрала Тракия, при която след сблъсък на автомобил с автобус на „Юнион Ивкони“ загинаха 6 души и 23 бяха ранени.

  Валя Ахчиева разкрива скандални факти, свързани с шофьора на автобуса, както и с фирмата „Юнион Ивкони“, потвърдени и пред камерата от инспектор но Автомобилна администрация към Министерството на транспорта Дамян Войновски.

  Оказва се, че веднага след катастрофата става ясно, че шофоьорът не е сложил дигиталната си карта в тахографа на автобуса, за което е бил задължен! Съставен му е акт от 1500 лева, а доклад на Автомобилна администрация показва, че шофьорът има десетки превишавания на скоростта, описани  по дни, преди катастрофата.

  Освен това Дамян Войновски заявява пред Ахчиева, че след предишната катастрофа в Ямбол пак, с автобус на „Юнион Ивкони“, е направена комплексна проверка на фирмата на ексдепутата от ГЕРБ Ивайло Константинов при която са установени 46 нарушения и са направени 16 акта на стойност от 100 000 лева!

  Автомобилна администрация са предоставили доклада си на разследващите катастрофата на магистрала Тракия, но НИКОЙ ОТ ПРОКУРАТУРАТА НЕ ИМ Е ПОИСКАЛ КОНКРЕТНИТЕ АКТОВЕ, КАКТО И АКТА ЗА ТОВА, ЧЕ ШОФЬОРА УМИШЛЕНО НЕ Е СЛОЖИЛ ДИГИТАЛНАТА СИ КАРТА В ТАХОГРАФА НА АВТОБУСА!

  Пред камерата ексдепутатът от ГЕРБ Ивайло Константинов се държа изумяващо /гледайте в приложения линк към видеото!/, като нарече думите на представителя на министерството на транспорта „глупости“ и твърдеше, че това не отговаря на истината.

  Ахчиева обаче показа в ефир черно на бяло документите, които Константинов отричаше!

  А дали високомерното му поведение не е плод и на замитането от страна на разследващите в лицето на прокуратурата – ще си отговорите сами, като изгледате предаването!

  Цялото предване „Открито“ на Валя Ахчиева гледайте тук:

  https://www.bnt.bg/bg/a/22072018

  Afera.bg

  ПОСЛЕДНИЯТ ПОСТ НА БОСИЯ! И ТЪЛПАТА, ЗАГЛЕДАНА В УЮТА НА ГРОБИЩЕТО НА СОБСТВЕНОТО СИ БИТИЕ

  ПОСЛЕДНИЯТ ПОСТ НА БОСИЯ! И ТЪЛПАТА, ЗАГЛЕДАНА В УЮТА НА ГРОБИЩЕТО НА СОБСТВЕНОТО СИ БИТИЕ


  В неделен ден, точно на определен ден от началото на гладната си стачка, Босият написа своя „последен постинг“*. Искаше да бъде есе, но...

  В неделен ден, точно на определен ден от началото на гладната си стачка, Босият написа своя „последен постинг“*. Искаше да бъде есе, но презря идеята си, заради изгубените си във времето адресати.

  Няма вече какво да каже! Казал е всичко и който иска, ще го намери. Един завършен живот на нужда и доволство от достойно свършено дело, неразбираемо за малките души. Не се изключвам от тази група, спокойно господа!

  Впрочем, когато при всеки от нас долети мъдростта, нуждата от празнословие отлита надалеч. Тя не може да съществува в едно с празното дърдорене – лично оправдание за падналите духове.

  Човек се познава по делата си, не по думите – така ни учи Православната школа, устояла на всички буреностни облаци до днес. Казва, също, че трябва да следваме „добрият Христов път“, който само ако се замислите по-дълбоко ще разберете какъв е.

  Най-малко ще усетите, че не е вашият!

  Гордост, сребролюбие, блудство, чревоугодие, гняв, отчаяние – това са седем смъртни гряха, които погубват завинаги всяка душа. Бавно, но сигурно. Всички български граждани коленичим, палим свещ и се молим за избавление в Православните ни храмове. Издигаме сърцата си нагоре!

  Докато се случва всичко това, до праведника – Босия, в избраните от самия него 40 дни глад против корупцията и липса на справедливост, застанаха с лицата си само 20 човека! Някои с проблемна психика, но това е само доказателство, че и подобни хора имат място между нас. Оказаха се по-здрави психически от тълпата, загледана в уюта на гробището на собственото си битие…

  Николай Марков

  *Последният пост на Николай Колев – Босия:

  ЗА ТЪЛПАТА КУКЛОВОДИТЕ И САМОЖЕРТВАТА

  Няколко пъти сядах да пиша това есе и все нещо се се случва, та започвам отново. Надявам се, че този път ще го довърша.

  В това есе ще ще засегна както тълпата, която в една голяма степен решава настоящето, така и т. нар. „здрав селски разум“, действията на кукловодите и страха от саможертвата на тези, които сега владеят ситуацията и искат да я владеят още дълго време.

  Открай време, още в Римската империя овладяването на тълпата е било от изключително значение за властта. Това е гарантирало улицата и поддръжката дори на най-неприемливите решения и откровено противонародните закони, практики и пълната липса на свободи, права и справедливост.

  Тълпата е агресивна, разюздана, без правила, без посока, без критерии, без стратегия. Тя е изпълнител на временното си настроение и ако се намери някой, който да насочва тази безумна енергията в желаната от него посока се превръща в голяма сила, която е способна да разрушава всичко по пътя си. Тълпата разчита на силата на множеството и на анонимността си. Въпреки това и там има неписани закони. В момента, в който кукловодът покаже кюфтето, започва невиждана вътрешна битка в тълпата кой ще стъпи на повече тела и ще се покачи на по-видимо място, за да бъде „забелязян и оценен“ от кукловода. Затова и в интернет и блога ми е пълно с „изяви“ на анонимници, които ме изкарват човек на Сорос, на Путин,, на БСП, на Радев, На ДПС и на кого ли не. Само че аз имам имунитет срещу такива измекяри, защото съм преживял това преди повече от 30 години.

  Мислех да пиша повече за тълпата, но това изведнъж се обезсмисли.

  Нека кажа две думи и за т. нар. „Здрав селски разум“.

  Такъв просто не съществува. Българският селянин залага на силата /когато я има/ и на хитростта и коварството, когато я няма. По този въпрос-толкова!

  Нека споменем и кукловодите.

  Преди всичко трябва да знаем, че те са отлично информирани, стратегически и тактически подготвени и разполагат с всички власти и институции в страната. Тези, които не се подчиняват, бързо биват елиминирани от властта. По принцип те използват зависимостите, включително и криминалните, за да държат в подчинение властите и институциите. Да не би да не знаят за двете присъди на Борисов, за престъпленията на Цацаров, за Пеевски, за Порожанов, за Московски, за далаверите на Каракачанов и Корнелия Нинова?

  Знаят прекрасно това и поради тези причини са назначени на тези постове. А това, че не ги махат веднага е лесно обяснимо. В тях са вложени пари и те трябва да се върнат. Не е толкова лесно да „похарчиш“ назначени управници, които още носят дивиденти и държат тълпата.Другата част от назначените са лесно управляеми глупаци, които безропотно изпълняват всички заповеди и разпореждания на кукловодите, предадени чрез съответните криминални структури на властта. Справка-Цецка Цачева, Цвета Караянчева, Захариева и др. и др.

  За слугинажа на медиите няма да се разпространявам. Естествено е заедно с тълпата да се държат и медиите. Иначе всичко отива по дяволите.

  Накрая, понеже не ми останаха сили, ще кажа нещо и за моята гладна стачка.

  Ако има някой, който напълно разбира целите на безсрочната ми гладна стачка и изпада в паника от нея-това са именно кукловодите. Единствено те разбират, засега, далечната ми цел и тя никак не им харесва. Моите приятели все още са далеч от разбирането на мотивите и целите ми. Те емоционално и малко детински възприемат моя протест и са далеч от осмислянето му.

  Моята саможертва би откъснала една значителна част от тези, които се колебаят и би накарала тези, които живеят в чужбина да пренебрегнат и прецакат кукловодите, което никак не им е приятно. Така тяхната тълпа ще става все по-малък и по-пренебрежим фактор. Те затова толкова упорито се борят за живота ми.

  От друга страна аз съм съм поставил такива условия /особено второто/, че няма как да мърдат.

  Но това си е техен проблем.

  Аз съм си казал думата.

  Николай Колев – Босия

  НЯМА МЪЖЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА! ОВЦЕ И ПЛАШИПУТАРНИЦИ ОСТАВИХА БАШИБОЗУКА НА ВЛАСТТА ДА УБИВА И ВИЛНЕЕ! /ШОКИРАЩО ВИДЕО!/

  НЯМА МЪЖЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА! ОВЦЕ И ПЛАШИПУТАРНИЦИ ОСТАВИХА БАШИБОЗУКА НА ВЛАСТТА ДА УБИВА И ВИЛНЕЕ! /ШОКИРАЩО ВИДЕО!/


  Ограденото, като Чернобил, село Шарково бе подложено на башибозука на управляващата власт, която изби животните, включително и стадото на...

  Ограденото, като Чернобил, село Шарково бе подложено на башибозука на управляващата власт, която изби животните, включително и стадото на баба Дора!

  Няма мъже в тая държава! Дори и корнелата, дето се прави на „мъж“, я нямаше даже, както и подгъзурната и партийка – „опозиция“ уж на боко, посрала се след малоумните видеа, разпространени от томабиков и антонтодоров.

  Няма мъже! Само овце и плашипутарници, които оставиха безумците на власт да вилнеят!

  ЕТО ГО ШОКИРАЩОТО ВИДЕО!!!

  Калоян Борисов:

  Днес в с.Шарково полиционерите АРЕСТУВАТ ЖЕНИ!

  Утре – и вас, ако се осмелите да отстоявате гражданска позиция, неудобна на властта.

  Две жени се оказват опасни за нея – колко жалка картина!

  Убиха вече животните на баба Дора, следват тези на племенницата и Ани от Болярово. Но по-опасно е, че искат да убият дръзването ти да бъдеш гражданин, а не плазмодий. По-страшното е, че обричат на унищожение всяко желание да се развиваш – в която и да било област, защото не знаеш утре какви „законови“ промени ще въведат, за да ти поставят неизпълними условия.

  Сагата в с.Шишково приключи в полза на Герб, за назидание че от 130 жители, само 28 са гласували за тях.

  Сега всички, дето се бунтувахте през клавиатурите, хайде бегом да се лайквате и снимате от морето и баровете. ЦИГАНИТЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖАТ ЗА ТРУПНОТО от здравите кози. А вие се погрижете за СЪВЕСТТА си, че УТРЕ ЗАПОЧВА ОТ ДНЕС!!!

  afera.bg

  СКАНДАЛНИ ВЪПРОСИ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА ЖИВОТНИ В СТРАНДЖА! КОЙ ЩЕ ЛАПНЕ ПАРИТЕ НА ГЪРБА НА МЪКАТА В СТРАНДЖА!

  СКАНДАЛНИ ВЪПРОСИ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА ЖИВОТНИ В СТРАНДЖА! КОЙ ЩЕ ЛАПНЕ ПАРИТЕ НА ГЪРБА НА МЪКАТА В СТРАНДЖА!


  За Странджа! Това е инфо от 10.10.2017г. за програмата на FAO и OIE (бюджет 996 млн. долара) и прилагането й в ЕС...

  За Странджа!

  Това е инфо от 10.10.2017г. за програмата на FAO и OIE (бюджет 996 млн. долара) и прилагането й в ЕС https://ec.europa.eu/europeaid/news-and-events/eu-joins-fao-and-oie-battle-eradicate-peste-des-petits-ruminants_en

  Към нея има подробен план за прилагането й.

  http://www.oie.int/wahis_2/public/wahid.php/Reviewreport/Review?reportid=27029

  Този доклад е на Дамян Илиев към OIE за Воден, където са изтребени близо 1400 животни. Същата цифра е посочена и в инфо на ЕС. Виж таблицата в следващия линк -   Воден 1408 животни, а в доклада до OIE – 539+1 починала.  Докладите дотук са 3- за 5 села.

  https://ec.europa.eu/food/sites/food/files/animals/docs/reg-com_ahw_20180712_pres_pdpf_bul.pdf

  табл. на стр.10 -   напр.  Воден 1408 животни.

  Разминаването!

  На място се изтребват животните в целите села (като огнища(outbreaks) по заповед), а докладват към OIE само тези, в които има положителни проби, т.е. отделните ферми, какъвто е регламента по плана на OIE, но като крайна мярка. Преди това- ваксинация, обаче ЕС не позволява ваксинациите за PPR.

  Няколко въпросчета:

  1. Защо докладвания брой на убитите животни към OIE и към ЕС се разминава?

  2. Защо ЕК усилено прави опити да оправдае действията на БАБХ, но хората не им вярват?

  3. Пита се още, как така една лаборатория за агрокултури е сертифицирана, като референтна към програмата? CIRAD се казва френската лаборатория. Защото преди седмица в Шарково министърът каза, че чакат изследване от нея за генетиката на вируса. Та кога ще разберем колко дни е инкубационният период?

  4. Защо още в началото от БАБХ не се взеха мерките и не се действаше, съгласно тяхното практическо ръководство, излязло със заповед в края на януари 2018г. http://www.babh.government.bg/userfiles/files/ZJ/CP/09%20Operation%20manuel%20PPR_2018.pdf

  5. Защо в линка на БАБХ, през тези дни беше хаос в раздела им с лабораторните изследвания. Българските ги качиха едва онзи ден, след посещението на министъра в Болярово. Защо все още не са качени всички изследвания от българската лаборатория и някога ще ги качат ли изобщо???

  6. Защо, според протоколите, първите две изследвания- за Воден и за Кости са направени за ден-два, а това за Болярово- за 23 дни?? Внесено е на 26.06., заедно с пробите от Кости, но техните резултати излизат същия ден, а за Болярово е посочено, че са започали да ги изследват на 05.07. та чааак до 18.07.

  Ако се разгледат внимателно линковете по-горе, може да се предположи и откъде се взеха 16-те кози в протокола, даден на Ани. Дано да е случайно съвпадение…

  http://www.babh.government.bg/bg/Page/ppr2/index/ppr2/%D0%A7%D1%83%D0%BC%D0%B0%20%D0%BF%D0%BE%20%D0%B4%D1%80%D0%B5

  7. Не на последно място, даже на първо: Срокът на програмата е 15 години (до 2030) и дали този „филм“ ще се повтаря ежегодно в България, като граничеща с Турция страна, като между другото  ще се усвоят и едни средства по програмата на FAO и OIE, както и на ЕС, на гърба на Странджа…?

  арх. Даниела Сивкова

  Ямбол