АФЕРА.БГ

  КАРАКАЧАНОВ СИ ПРИЗНА: „ОПИТОМЕНИ ПАТРИОТИ“ НЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА ЗАРАДИ ЕДНОТО ПАПКАНЕ! ЗА КОМИСИОННИ ОТ ВТОРИ ЛИФТ И ЛЕТИЩЕ „СОФИЯ“ Е КЪРВАВАТА БИТКА С ГЕРБАДЖИИТЕ

  КАРАКАЧАНОВ СИ ПРИЗНА: „ОПИТОМЕНИ ПАТРИОТИ“ НЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА ЗАРАДИ ЕДНОТО ПАПКАНЕ! ЗА КОМИСИОННИ ОТ ВТОРИ ЛИФТ И ЛЕТИЩЕ „СОФИЯ“ Е КЪРВАВАТА БИТКА С ГЕРБАДЖИИТЕ


  „Нито Валери Симеонов, нито аз, нито който и да е от патриотите е дошъл да папка, а пък известно е, че ние не слушкаме“, заяви пред Дарик...

  „Нито Валери Симеонов, нито аз, нито който и да е от патриотите е дошъл да папка, а пък известно е, че ние не слушкаме“, заяви пред Дарик радио Красимир Каракачанов…

  Хайде да видим фактите за патриотичното им папкане, от което ще им приседне: Зам.-министър на транспорта от квотата на „Опитомени патриоти“ от вчера е следствен заради корупция, по-точно – щото патриотично си изпросил 7000 евро подкуп от превозвачи.

  Тази седмица узнахме, че добрички бизнесмен-депутат на вицето по тишината, патриотично укрил от данъчните и Сметната палата имоти и заеми за десетки милиони. Което не му попречи още в първите дни на този парламент нагло да внесе законопроект за легализиране на криминалната му измама.

  След споразумение с прокуратурата и след признаване на вината си за трафик на бежанци, координаторката на НФСБ в Костинброд излезе суха от престъпна афера, за която вицето по тишината шумно обвини медиите в изкуствено раздухване на скандала.

  През 2016 г. Агенция БГНЕС изнесе факти за участие на трапезни революционери от „Пиротска“ в търговия с български паспорти за македонски граждани, много от които се оказаха албанци, не обелващи и дума на български. Вемереовците не посмяха да съдят агенцията за разпространение на клеветнически твърдения. Което значи едно – парите са дадени, паспортите – издадени!

  Прав е Каракачанов, той и двамата му авери не са във властта заради едното папкане. Папкането отдавна им е последна грижа. Комисионната за втори лифт в Банско и Летище „София“ им е първа грижа и за нея кръв ще се лее. Никакво слушкане и превиване на гръбнак пред алчните гербаджии! Да живей България на три морета и три мюрета!

  Велизар Енчев

  Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

  НИНОВА, КОЛКО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ БСП ВЪВ ВСИЧКИ ОБЩИНИ СА ГЛАСУВАЛИ „ПРОТИВ“, ЗАЩОТО ПРОВЕРИХ В 6 ОБЩИНСКИ СЪВЕТА И СЕ ОТКАЗАХ, ЗАЩОТО НЕ ОТКРИХ НИТО ЕДИН? ЗА ВОДАТА СТАВА ДУМА.

  НИНОВА, КОЛКО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ БСП ВЪВ ВСИЧКИ ОБЩИНИ СА ГЛАСУВАЛИ „ПРОТИВ“, ЗАЩОТО ПРОВЕРИХ В 6 ОБЩИНСКИ СЪВЕТА И СЕ ОТКАЗАХ, ЗАЩОТО НЕ ОТКРИХ НИТО ЕДИН? ЗА ВОДАТА СТАВА ДУМА.


  Сега ще кажа истини, които ще разсърдят някои хора, но както вече някъде писах, премълчаването пред неистини ме кара да се чувствам...

  Сега ще кажа истини, които ще разсърдят някои хора, но както вече някъде писах, премълчаването пред неистини ме кара да се чувствам виновна.

  За водата става дума.

  Повод е възмутителното изказване на регионалния министър в Нова, че всичко е минало първо през обществени обсъждания с населението, после в Общинските съвети и всички сигнали и гласувания са били положителни. Един вид „това е вашето решение, вие си го избрахте, ние само го изпълняваме“.

  В същото време, мисля, че имам пълно право да говоря по темата като ЕДИНСТВЕН общински съветник, гласувал „против“ Бизнес плана на ВиК Габрово

  ПЪРВО:

  Знаете ли как минават тези обсъждания? Минават без граждани и без общински съветници. Когато темата е „гореща“, общината обявява малко преди обяд, че ще се случат малко по-късно след обяд. Не изпраща покани, съобщения, писма, мейли – пълна тайнственост. Прилагам един линк за подобен пример – вижте кога е публикувано съобщението (11 без 10) и кога е проведено обсъждането(17ч):

  https://www.gabrovo.bg/bg/news-article/6240

  Присъствие нула граждани и един съветник, попаднал случайно, защото е влязъл да се скрие се от дъжда.

  В протокола обаче пише, че са присъствали граждани и съветници с положителни становища.

  Когато обаче трябва да си осигурят присъствие на бутафорни и несъстоятелни събития, получаваме куп мейли, доволно предварително и с подкана за потвърждение на участието. Мисля, че стана ясно с какво качество и стойност са обществените обсъждания.

  ВТОРО:

  За обсъждането и гласуването в Общинските съвети. Там дебат нямаше, дори когато протестирах срещу скандални данни или пък липсата на такива в БП, дежурните „остриета“ се изказваха, че всичко имало и било както трябва, та се наложи Кметът да им обяснява, че не са прави. Т.е. тези БП просто не са четени, защото от някъде е наредено да се приемат, такива каквито са. Тук имам един въпрос към водачката на вчерашния протест в София, моля който има контакт с нея да й го предаде. Задавам го сериозно и без капка ирония, напротив, с уважение и очакване на отговор:

  - Госпожо Нинова, бихте ли информирали обществеността колко общински съветници от БСП, във всички общини са гласували „ПРОТИВ“ БП в общината си, защото аз проверих в 6 общински съвети и се отказах да продължавам, защото не открих нито един?

  ТРЕТО:

  За КЕВР. И там проверих – и там са провеждани обсъждания, където за щастие на някои от тях е имало хора с потенциал и са задавали тежки въпроси…но нито един не е взет предвид. И нито един БП не е отхвърлен.

  Скъпи сънародници, в схема сте от която няма излизане, ако продължавате да спите. И никой няма да ви е виновен, защото аз лично писах в общинската фейсбук група и т.н., но нито един гражданин не дойде на сесия на ОбС да защити правата си и нито една медия не отрази мнението ми.

  А на мен както винаги ми казаха:

  Сомлева, само ти си недоволна, хората са доволни – никой не протестира!

  Пепа Сомлева

  НЕЩО ДА КАЖЕТЕ?! ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ: „…И НЕ ЗАЩОТО ЧИСТО ОБЩОМОРАЛНО КОРУПЦИЯТА Е НЕЩО ЛОШО…“

  НЕЩО ДА КАЖЕТЕ?! ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ: „…И НЕ ЗАЩОТО ЧИСТО ОБЩОМОРАЛНО КОРУПЦИЯТА Е НЕЩО ЛОШО…“


  Томислав Дончев, вицепремиер, по btv: „…и не защото чисто общоморално корупцията е нещо лошо….“ Нещо да кажете? Думи не останаха. Само сопи....

  Томислав Дончев, вицепремиер, по btv:

  „…и не защото чисто общоморално корупцията е нещо лошо….“

  Нещо да кажете?

  Думи не останаха. Само сопи. Скрити под юрганите.

  Afera.bg

  НИНОВА ЩЕ СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ С КОНТРАБАНДИСТА „ПИЛЕТО“ И ГУЦАНОВ. Е, НЯМА ТАКЪВ Т@АК!

  НИНОВА ЩЕ СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ С КОНТРАБАНДИСТА „ПИЛЕТО“ И ГУЦАНОВ. Е, НЯМА ТАКЪВ Т@АК!


  Какво четем в сайтче, спонсорирано от Борислав Гуцанов – шеф на общинската БСП – Варна?: „Това може да свали правителството на Бойко...

  Какво четем в сайтче, спонсорирано от Борислав Гуцанов – шеф на общинската БСП – Варна?:

  „Това може да свали правителството на Бойко Борисов“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в кулоарите на варненската опера. Имаше пред вид етюдите на Валери Симеонов за Банско и драстичното увеличение на цената на водата в София.

  Корнелия Нинова изненадващо се появи на концерта в подкрепа на талантливите деца на Варна, организиран традиционно от мотора ГС на БСП-Варна Светлана Такева.

  Лидерката на БСП заяви на импровизиран брифинг в кулоарите на ДТ „Стоян Бъчваров“, че е дошла във Варна от Добрич, където е присъствала на честването на 115 г. местна партийна организация.

  „Само Борислав Гуцанов знаеше, че ще идвам“, заяви някак многозначително лидерката. В същото време заедно с нея в Добрич е бил и депутатът от „БСП за България“ Иван Иванов...

  Борислав Гуцанов с видимо задоволство я представи на публиката в препълнената зала на операта – дори с нотка драматизъм и гордост, че е запазил „тайната“...Интересното предстоеше в кулоарите – Корнелия Нинова само дето не обяви подобно на Сергей Станишев през декември 2012, че свалянето на Бойко Борисов от власт ще стартира от морската столица.“

  Кой е Иван Иванов депутатинът от БСП?

  Същият, известен с прозвището „Пилето“, ловен преди години като „контрабандист“, Същият, който от последно място в листата на БСП – Варна цъфна депутат с тумба-лумба „преференции“, а всички знаете как се добиват „преференции“, нали?

  Кой е Борислав Гуцанов? Няма нужда от представяне. Под вещото му ръководство БСП се посра да губи избори във Варна. Мазен радетел на симбиозата във Варна с ГЕРБ. Всички във Варна знаят защо и срещу какво.

  И с тия Комедия Нинова, дето „пазела тайна“ /ебаси „новината“/, че щяла да идва във Варна, ще сваля правителството на Борисов? Е, няма такъв т@ак!

  АФЕРА го написа много отдавна – с всичките си истерични действия Комедия Нинова бетонира кабината на Борисов -3. Точно така, както тя и същите и кретенски действия го върна на бял кон за трети път във Властта.

  Някой да се пита защо БСП не напусне парламента, като е истинска „опозиция“? Или отговора ви е ясен – ще напуснат, ама друг път, той оня с „дебилите“ стои там и лапа депуатските кинти заплата, че вие нинова чакате.

  Чакайте Нинова да е „опозиция“, драги ми смехурковци.

  И комедията си заслужавате също толкова, колкото и тиквата.

  Afera.bg

  КОЙ БЕ, ДА ВИ СЕ НЕ ВИДИ И ИДИОТИТЕ, Е ОБИКНОВЕН ЧОВЕК? АХ, МАМА МУ СТАРА, ПРИЧИНИХ СИ ПАНОРАМА…

  КОЙ БЕ, ДА ВИ СЕ НЕ ВИДИ И ИДИОТИТЕ, Е ОБИКНОВЕН ЧОВЕК? АХ, МАМА МУ СТАРА, ПРИЧИНИХ СИ ПАНОРАМА…


  Обикновено мия чинии сутрин. Обикновено всички акаме сутрин, в добрия случай. Обикновено купуваме хляб всеки ден. Обикновено си мием...

  Обикновено мия чинии сутрин. Обикновено всички акаме сутрин, в добрия случай. Обикновено купуваме хляб всеки ден. Обикновено си мием зъбите, къпем се, отиваме на работа, изпращаме децата на училище, обикновено вечер вечеряме, лягаме, четем книга, ама малко…обикновено целуваме децата си.

  Обикновени сме, да му се не види за разните оперни певици, социолози и БНТ. Кой бе, да ви се не види и идиотите, е обикновен човек? Какво значи обикновен човек? Такъв, дет не пее, не го показват по телевизията, не може да си купи пармеджано? Дет не си прави прически като Гала и Мъжътнагала и не говори непрекъснато глупости?

  Кой? Оня, дето се рови в кофите, или оня учител, дет ви търпи лигавите деца, на вас, необикновените? Или оня доктор, дето в болницата във Враца, без заплата ви спасява живота? Или пък оня поет, дето трябва да мете улиците за 30 лева, щото няма друга работа за него? Оня пенсионер, дето е построил язовир, училище или пък поликлиника, пък сега едвам си плаща парното..

  Кой е ОБИКНОВЕН?

  Ах, мама му стара, причиних си Панорама..

  Ох, какми писна! Бе, няма ли мъже, дет да ни защитят? Аман от това унижение.

  Виктория Тинтерова

  Колаж: Иван Червенков

  ЛЮБОВНИКЪТ. ПО-РАЗЛИЧНО ЗА СТЕФАН

  ЛЮБОВНИКЪТ. ПО-РАЗЛИЧНО ЗА СТЕФАН


  Когато Луна казва, че иска да става президент, ние приемаме това като поредния неприличен звук от Зоната на Сквернословното, в която сме се...

  Когато Луна казва, че иска да става президент, ние приемаме това като поредния неприличен звук от Зоната на Сквернословното, в която сме се превърнали.

  Но когато Стефан Данаилов прави намеци за отношенията си с Невена Коканова, това надхвърля дори пошлите стандарти на Зоната.

  През годините Стефан беше разветият перчем на БКП, знамето на БСП, возеше се в един скапан трамвай с вечния пораженец Станишев.

  После се оказа страхлив прелюбодеец, който мънкаше нещо за връзката си с Кривошиева.

  А отскоро вече без колебания се самопредставя като неудържимия Любовник.

  Той открай време се е харесвал в тази роля, най-удачният пример е героят му в „Дами канят“ – някакъв зевзек, който сваля с тъпи лафове провинциални мадами.

  Лафовете му от въпросния филм ги използват дори в реклами за бира, което си е абсурдно неприлично, ако човек държи да го приемат за сериозен актьор.

  Но Стефан никак не се притеснява от тия неща.

  А как да приемем думите му, изречени на тържеството за юбилея му тия дни: „Много съм изял, много съм изпил, много съм изживял…“.

  Може ли да те смятат за голям актьор, а ти да говориш за ядене и пиене – а, всъщност, и за „другото“, ако се има предвид очевидното наслаждение, с което захранва публиката с някоя и друга „тайна“, която, всъщност, си е истинско сквернословие.

  Толкова дива ли е публиката ни, та интересът й вече се изчерпва с яденето, пиенето и онова другото?

  Не го вярвам.

  А за „другото“ наистина е безжалостен – по-точно в приказките си, които са като на човек, който е загубил всякаква мярка.

  Процежда нещо за Коканова – и ни принуждава стъписани да разсъждаваме за естеството на тази скверна хвалба.

  Прави намеци за съпругата на режисьора Любомир Шарланджиев, който го направи това, което е – ако приемем, че, всъщност, той целият е направен покрай партизанския опус „На всеки километър“.

  Всичко останало са апликации към тази слава.

  А Любовникът спокойно внушава на публиката, как е направил рогоносец човека, който е създал от него нещо си.

  Така преди време пльосна и един намек за Аня Пенчева, сигурно много е зарадвал Сашо Диков.

  А имаше време – само преди пет години, когато трепереше да не се разбере за връзката му с Кривошиева и за техния син, когото страхливо криеше от Мария – съпругата, на която дължи хиляда процента от кариерата си, дължи я на нейните грижи, дух и аристократизъм.

  Все плаче за нея, но на думи – а сега се перчи с поредното си „завоевание“. Как ли се чувства тя в Отвъдното, когато слуша изцепките му?

  Както я е подкарал, скоро ще си „признае“, че е бил любовник и на Стоянка Мутафова.

  Имам правото да съм пределно рязък за „откровенията“ на Любовника, защото през десетилетията съм направил немалко за него във „Всяка неделя“ – макар че той, вероятно, дори не си дава сметка за това.

  Направих и цяла спасителна акция, когато започнаха да го ръфат във „Вип Брадър“ за аферата му с Кривошиева, а той пак страхливо се покри на някакви снимки в Италия.

  И добре, че беше храбрата и във великодушието си Мария, която успях да убедя и тя го докара набързо в София.

  Тогава двамата поотделно дадоха потресаващи интервюта във „Всяка неделя“.

  Мария беше царствена, когато му даваше прошката си, а той, както се очакваше, хленчеше и все питаше: „Добър човек ли съм?“

  С надеждата да чуе правилния, за него, отговор.

  А във „Вип Брадър“ се бяха наточили да го съсипят, бяха му сложили портрета на стената в студиото – колкото да предизвикат някакви волности от непризнатия му дотогава син Владко.

  Направих цяла кампания, за да ги спра, Силва Зурлева също помогна, и от телевизията принудиха продуцентите на шоуто да свалят портрета на Любовника. Така му се размина.

  Наистина не мога да проумея арогантното и, отгоре на всичко, напълно ненужно „признание“ на Любовника.

  Той никога не е изпъквал с особен вкус към въздържаността, блестящият му фасон му е бил предостатъчен.

  Обаче да рови в гроба на Коканова?

  Какво печели от това, по дяволите!

  Актьорския си талант ли ще въздигне, ако унижи една голяма актриса?

   Споменах Мутафова и трябва да призная, че и тя направи нещо странно тия дни.

  Много я обичам, тя знае това. Стоянка е от съвсем друго тесто – такива като нея ги няма на всеки километър, истинска аристократка е.

  Преди няколко години беше опечалена, когато един колекционер на скандали принуди вече възрастния Калоянчев да употреби Парцалев по един скверен начин.

  Тогава Мутафова деликатно защити Парцалев, но погали и Калоянчев.

  Обаче наскоро и нея я вкараха в калната локва – с някаква интимна история на Калоянчев.

  Каква е целта, по дяволите?

  Всички да ги изкарате педерасти, рогоносци, прелюбодейци – това ли?

  За да се забрави какви актьорища са били, за да накарате публиката да се интересува единствено от скверното – и то да е лицето на театъра и киното.

  Има и друго. Казвам го на младата рая, която сега навлиза в нашия занаят: не си въобразявайте, че ще ви запомнят, ако се навирате в боклуците. Никога няма да ви случи това – просто ще станете част от Скверното.

  И още нещо: тия, около които се въртите, и все наричате „Големият“, понеже нищо друго не ви идва наум, изобщо няма да са ви благодарни.

  Те дори няма да забележат напъните ви.

  Горката Невена!

  Кеворк Кеворкян

  https://www.facebook.com/kevorkkevorkianVN/posts/867847783395327

  НЕ МУ ВЕРВАЙТЕ! „МОЛЕКУЛИТЕ“ СЕ СЪЗДАВАТ В ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ! АКО НЯКОЙ ВИ ПРАЩА В ДАЛЕЧНИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАЗАД, ОТ НЕУКА МИСЪЛ Е…

  НЕ МУ ВЕРВАЙТЕ! „МОЛЕКУЛИТЕ“ СЕ СЪЗДАВАТ В ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ! АКО НЯКОЙ ВИ ПРАЩА В ДАЛЕЧНИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАЗАД, ОТ НЕУКА МИСЪЛ Е…


  Елена Банова: Само да имате представа: Тъй наречените „молекули“, които са експериментални лекарства в клиничен период и са...

  Елена Банова:

  Само да имате представа:

  Тъй наречените „молекули“, които са експериментални лекарства в клиничен период и са предназначение за действие на МОЛЕКУЛЯРНО равнище, се създават в последните 5 години.

  Ако някой ви твърди друго и ви праща в далечни десетилетия назад, НЕ МУ ВЕРВАЙТЕ, от неука мисъл е…

  Жени Маркова:

  Точно това, точно днес, коментирахме с лекуващата ми лъчетерапевтка, която е и специалист по/радиология, онкология, лъчетерапия, нуклеарна медицина…Невероятен професионалист и ерудит…Та още се чудя, как Боко е плащал за молекулата на отдавна починалата си майка. Този човек е душевно болен, за него няма нищо свято, той спекулира дори със смъртта на близките си!

  И докато слушате Боковите лъжи, ето и безвъзмездна помощ предложена от:

  Илиян Станчев: https://www.facebook.com/ilian.stantchev

  Сериозно! Разпространете !

  имам 4 опаковки по 30мл VIDATOX ,за ракоболни. Кубинско оригинално. Не продавам, пращам го, за който се нуждае … Свържете се с мен …

  afera.bg

  Бележка на АФЕРА: АФЕРА вече отбеляза, че майката на Борисов е умряла през 1998 година: БОРИСОВИ ЛЪЖИ: ЩЕ ПРЕРАЗГЛЕЖДА ГЛАСУВАН ЗАКОН. МАЙКА МУ Е УМРЯЛА ПРЕЗ 1998, ТА, КАКВО „ВСИЧКО“ ПРОДАДЕ ЗА „МОЛЕКУЛА ОТ 8 000 ДОЛАРА“, КАТО Е БИЛ В „ИПОН“!? БОРИСОВ, ТИ МОЖЕ И ДА СИ ПРОСТ, АМА НИЕ НЕ СМЕ, ЗАТОВА И НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ!“

  БОРИСОВИ ЛЪЖИ: ЩЕ ПРЕРАЗГЛЕЖДА ГЛАСУВАН ЗАКОН. МАЙКА МУ Е УМРЯЛА ПРЕЗ 1998, ТА, КАКВО „ВСИЧКО“ ПРОДАДЕ ЗА „МОЛЕКУЛА ОТ 8 000 ДОЛАРА“, КАТО Е БИЛ В „ИПОН“!? БОРИСОВ, ТИ МОЖЕ И ДА СИ ПРОСТ, АМА НИЕ НЕ СМЕ, ЗАТОВА И НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ!

  БОРИСОВИ ЛЪЖИ: ЩЕ ПРЕРАЗГЛЕЖДА ГЛАСУВАН ЗАКОН. МАЙКА МУ Е УМРЯЛА ПРЕЗ 1998, ТА, КАКВО „ВСИЧКО“ ПРОДАДЕ ЗА „МОЛЕКУЛА ОТ 8 000 ДОЛАРА“, КАТО Е БИЛ В „ИПОН“!? БОРИСОВ, ТИ МОЖЕ И ДА СИ ПРОСТ, АМА НИЕ НЕ СМЕ, ЗАТОВА И НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ!


  „Готов съм да преразгледам, ако трябва и след срещата с Радев, мораториума за лекарствата. Една трета от страните в ЕС ако имат дадено...

  „Готов съм да преразгледам, ако трябва и след срещата с Радев, мораториума за лекарствата. Една трета от страните в ЕС ако имат дадено лекарство, трябва да го купим и ние. Ще го вкараме пак в парламента и ще го решим…“

  „Майка ми, бог да я прости, умря от рак. Ние със сестра ми си продадохме каквото имахме, за да й купуваме по 8 хил. долара молекула за борба с рака…“

  Борисови абсурди!

  1.Готов гласуван закон не се преразглежда, Борисов, още по-малко в първо лице единствено число: „готов съм да го преразгледам мораториума“…! Това, че се изживяваш психиатрично като едноличен търговец – диктатор на цяла държава е ясно, това, че си прост и се разбираш с простите, не означава, че ние сме прости. Апропо, точно и заради това не се разбираме.

  2. Майката на Бойко Борисов е умряла през 1998 година. През това време Бойко Борисов вече е създал охранителната фирма „Ипон“ през 1991 година, а през 1992 година създава „Ипон -2“. През това време има бизнес дейност и с търговски дружества, свързани с Маджо, Пашата, Трактора и т.н. Та, питаме ние, какво „всичко“ се е наложило да продава със сестра си, че да купуват „молекула по 8000 долара“ „ново лекарство“ за майка си? Ако обича конкретно да опише какво точно „всичко“ е продал. Щото ние не сме от Левуново и помним кой какви кинти и как ги правеше през 90-те години!

  Аман от лъготене в тая държава, тръгващо от Първия и ръководител, дето ще „преразглежда“ /той, бе, той, сам!/ вече гласуван закон.

  Afera.bg

  СЕГА И 25 МЛН. ЩЕ НАМЕРИ И СТАБИЛНОСТТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ. ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ВОЙНИ СА ЗАПОЧВАЛИ ОТ БАЛКАНИТЕ, ПРЕДШЕСТВАНИ ОТ ТАНЦ СЪС САБИ.

  СЕГА И 25 МЛН. ЩЕ НАМЕРИ И СТАБИЛНОСТТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ. ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ВОЙНИ СА ЗАПОЧВАЛИ ОТ БАЛКАНИТЕ, ПРЕДШЕСТВАНИ ОТ ТАНЦ СЪС САБИ.


  „Борисов: Майка ми умря от рак, готов съм да преразгледам мораториума“ немали пари за молекулата, копеле. … боеко даде назад за пирин, сега...

  „Борисов: Майка ми умря от рак, готов съм да преразгледам мораториума“

  немали пари за молекулата, копеле.

  боеко даде назад за пирин, сега и 25 млн. ще намери и идилията на стабилноста ще продължи.

  Сега разбирам от новините, че на Цецо баща му е починал и няма кой да му избърше два шамара, да го стресне от самозабравянето, в което е изпаднал.

  Само да споделя, да нема изненадани – пред алтернативата да сменим боеко с комедия, предпочитам да си плащам новата, по- висока цена за вода и ток, благодаря!

  Водата поскъпна, но пък цената на живота падна.

  Водата трябва да е скъпа, за да не можете да си отгледате по – голяма тиква от мен.

  Нали знаете, какво е ‘халал’ и ‘кошер’ – гарантирано е, че животните, които ще ни послужат за храна са умъртвени според мюсюлманските или еврейски традиционни изисквания за това.

  Интересно ми е каква е българската дума за убиване с ток на прасе и пърленето му зад блока в дружба 2 от група традиционалисти – патриоти?

  преатели, не е ли добре тежко болните, недъгавите и бездомните, да ги затваряме в специални лагери, да не ни се набиват на очи, докато бележим растеж?

  Всички световни войни са започвали от балканите, предшествани от танц със саби.

  Не съм специалист, още по малко юрист, но правото на живот не е ли гарантирано по конституция и не е ли то онова право, без което другите ни права биха били излишни и второстепенни, не е ли то правото, което НС и правителството трябва да гарантират, на нас, гражданите ?

  абе баце, на гробищата найш ква стабилност и прогнозируемост, цари!

  25млн, толкова струват 25 нови доктор – хонорис кауза от управляващата коалиция, които ще спонсорират с нашите пари, некво безмислие, оправдаващо титлата им.

  25млн – колко човешки живота трябва да се жертват, за да имат ТЕ научни, а защо не и духовни титли?

  - Знаете ли защо опозицията не напуска парламента?

  - Заради молекулата на кюфтето, или както е казал народа: “гладна амеба, хоро не играе”.

  Георги Дренчев

  Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

  ПРОКУРАТУРА, АДФИ И СМЕТНА ПАЛАТА МОМЕНТАЛНО ДА ВЛЯЗАТ В ДКС – ВАРНА! КРАЛЕВ КАК ПРОМЕНИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА „СПОРТНИ ЗАЛИ“ В ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН?!

  ПРОКУРАТУРА, АДФИ И СМЕТНА ПАЛАТА МОМЕНТАЛНО ДА ВЛЯЗАТ В ДКС – ВАРНА! КРАЛЕВ КАК ПРОМЕНИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА „СПОРТНИ ЗАЛИ“ В ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН?!


  АФЕРА публикува: „НЯМА ТАКЪВ ГРАД! ДКС – ВАРНА /“КРАЛЕВ“/ СТРОИ ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН НА МЯСТОТО НА СПОРТНИ СГРАДИ!“, материал, в който...

  АФЕРА публикува: „НЯМА ТАКЪВ ГРАД! ДКС – ВАРНА /“КРАЛЕВ“/ СТРОИ ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН НА МЯСТОТО НА СПОРТНИ СГРАДИ!“, материал, в който разкрихме поредните БЕЗОБРАЗНИ „видими резултати“ на ГЕРБ „оправията“ във Варна.

  АФЕРА алармира прокуратурата, АДФИ и Сметна палата МОМЕНТАЛНО да влязат в ДКС – Варна, ръководено от човека на Красен Кралев – Минко Христов и да проверят нарушенията, които са видими и от самолет!

  1.На информационната табела пише „Промяна на предназначението на част от спортни сгради, в магазин за хранителни стоки, включващ  реконструкция, пристрояване и надстрояване на сграда“.

  НИКЪДЕ НЯМА ПОСОЧЕНА ДАТА НА ЗАПОЧВАНЕ НА СТРОЕЖА И КАКВА Е СТОЙНОСТТА МУ!!!

  2. Концепцията на  Двореца на културата и спорта е да бъде много функционален комплекс за спортни и културни мероприятия. КАК ТАКА ИЗВЕДНЪЖ СЕ РЕШАВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА ЧАСТ ОТ СПОРТНИТЕ СГРАДИ?!!!

  НА КРАСЕН КРАЛЕВ, КОЙТО Е СПОРТЕН МИНИСТЪР, ОЧЕВИДНО ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА ЗА ЕДИН ОТ СИМВОЛИТЕ НА ГРАДА, ЗАЩОТО ПРЕДИ ДА БЪДЕ ВНЕСЕНО ПОДОБНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ – ВАРНА – ТАМ ДА СЕ СТРОИ БЕЗУМНО ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН, ТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОИСКАНО РАЗРЕШЕНИЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА ЗА СМЯНА НА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО!

  3. Какъв „аргумент“ може да има изобщо за смяна на предназначение на спортни зали в … хранителен магазин?!!!

  4. На сайта на ДКС – Варна в профил на купувача и където и да е изобщо в този сайт – ТАЗИ ПОРЪЧКА Я НЯМА! КАК И ПО КАКВИ КРИТЕРИИ Е ИЗБРАНА ФИРМАТА И ЗАЩО НЕ СЕ ПОДЪРЖА ПРОФИЛА НА КУПУВАЧА И НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ПОРЪЧКИТЕ ПО ЗОП, КОЕТО Е АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

  Прокуратурата, АДФИ и Сметната палата незабавно трябва да се задействат, защото това, което се случва с ДКС – Варна е безобразие!

  До този момент прокуратурата и всички контролни институции умишлено проспаха многомилионния ремонт на ДКС – Варна, от който изтекоха купища милиони. Община – Варна продължава да не дава достъп до пълната документация за ремонта, защото е знайно какво ще цъфне там!

  Бездействието на контролните органи може да се обясни единствено с това, че дебеловратия приятел на Борисов – Красен Кралев не се пипа.

  Е, сега вече на мястото на спортни зали се строи хранителен магазин.

  Това не е държава, а кочина.

  Afera.bg